Ex-Celtic-tähti tunnustaa – ”Tiesin aina, että Teemu Pukista tulisi pelaaja”

Vedonlyöntitoimistojen mukaan Teemu Pukki on yksi suosikeista Mestaruussarjan maalikuninkaaksi.

Vedonlyöntitoimistojen mukaan Teemu Pukki on yksi suosikeista Mestaruussarjan maalikuninkaaksi. (Kuva AOP)

Chris Sutton antoi Twitterin välityksellä kehut suomalaishyökkääjälle.

JALKAPALLO Englantilainen futislegenda Chris Sutton ilmoitti, ettei hänen uskonsa Teemu Pukkiin ole koskaan horjunut. Sutton viittasi kommentillaan aikaan, jolloin Pukki edusti laihoin tuloksin Celticiä, jonka pelaajalegendoihin Sutton itse lukeutuu.

Pukki lähti Celticistä tanskalaiseen Bröndbyyn, jossa suomalainen pääsi huipputasolleen. Täksi kaudeksi Pukki siirtyi Englannin Mestaruussarjassa pelaavaan Norwich Cityyn, jossa hän on mättänyt maaleja roppakaupalla.

– Jälleen voitto Norwich Citylle ja jälleen maali Pukille… Tiesin aina, että hänestä tulisi pelaaja, Sutton twiittasi sen jälkeen, kun Norwich oli lyönyt Birmingham Cityn maalein 3–1.

Suttonin kommentti innosti monet Celticin fanit kehumaan Twitterissä Pukkia. Yksi meni jopa niin pitkälle, että hän ehdotti Pukin tuomista takaisin Celtic-paitaan.

Nouseeko Norwich Valioliigaan?

Norwich Cityllä on suorastaan erinomainen mahdollisuus nousta Englannin Mestaruussarjasta Valioliigaan ensi kaudeksi. Sarjataulukossa toisena väijyvä Norwich City on ottanut 28 ensimmäisestä pelistään 53 pistettä, mikä on vain piste vähemmän kuin kärjessä olevalla Leeds Unitedilla.

Vedonlyöntiin tarjottujen kertoimien perusteella Norwich on Leedsin jälkeen suurin suosikki nousemaan Valioliigaan ensi kaudeksi. Esimerkiksi Unibet antaa Norwichille toiseksi pienimmän kertoimen.

Unibet antaa toiseksi pienimmän kertoimen myös Pukille Mestaruussarjan maalikuninkuusvedonlyönnissä. Pukkia pienemmän kertoimen saa vain Tammy Abraham.

Mestaruussarjan kaksi ensimmäistä nousevat suoraan Valioliigaan. Neljä seuraavaa pelaavat pudotuspelit, joiden voittaja nousee kärkikaksikon seuraksi Valioliigaan. Valioliigasta puolestaan putoaa kolme viimeistä. Tällä hetkellä sarjataulukon putoamisviivan alapuolella ovat Cardiff City, Fulham ja Huddersfield Town.

Lue myös: Paraskaan maalintekijä ei ole täydellinen – Cristiano Ronaldo epäonnistui rangaistuspotkussa

Kommentoi Facebookissa