Paraskaan maalintekijä ei ole täydellinen – Cristiano Ronaldo epäonnistui rangaistuspotkussa

Cristiano Ronaldon epäonnistuminen ei tullut kalliiksi Juventukselle, sillä joukkue voitti ottelun.

Cristiano Ronaldon epäonnistuminen ei tullut kalliiksi Juventukselle, sillä joukkue voitti ottelun. (Kuva AOP)

Juventuksen päävalmentaja ei usko, että kyseessä oli ensimmäinen kerta.

JALKAPALLO Italian liigan Serie A:n mahtiseuran Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri ei antanut painoarvoa sille, että torinolaisseuran kirkkain tähti Cristiano Ronaldo epäonnistui rangaistuspotkussa ottelussa Chievoa vastaan.

Ronaldon epäonnistuminen ei tullut kalliiksi, sillä Juventus voitti pelin Douglas Costan, Emre Canin ja Daniele Ruganin maaleilla 3–0-lukemin.

– Muut rankkarit ovat tärkeitä. Niin voi käydä, että epäonnistuu rangaistuspotkussa, Allegri sanoi ottelun jälkeen lehdistötilaisuudessa Goal.comin mukaan.

– En usko, että tämä on ensimmäinen rangaistuspotku, jossa Ronaldo urallaan epäonnistuu. Tärkeintä on, että joukkue voitti pelin.

Ensimmäisellä puoliajalla Ronaldo kiirehti liikaa

Allegri antoi kuitenkin selvästi ymmärtää, ettei hän ollut tyytyväinen portugalilaisen suorituksiin ensimmäisellä puoliajalla.

– Hän halusi tehdä maalin, ja toisella jaksolla hän pelasi teknisesti paljon paremmin. Ensimmäisellä puoliajalla hän kiirehti liikaa tehdäkseen maalin. Toisella puoliajalla, kun hän pelasi helpompaa jalkapalloa, oli hänellä kaksi tai kolme hyvää maalipaikkaa.

Ronaldo siirtyi kesällä espanjalaisesta Real Madridista Juventukseen, jossa hän on ollut joukkueensa paras maalintekijä.

Ronaldo johtaa Serie A:n maalintekijätilastoa yhdessä Sampdorian Fabio Quagliarellan ja Atalantan Duvan Zapatan kanssa. He ovat kaikki tehneet 14 maalia. Quagliarella ja Zapata ovat tosin tarvinneet 14 maalin tekemiseen vähemmän peliminuutteja kuin Ronaldo.

Juventus on voittanut peräti seitsemän peräkkäistä Serie A:n mestaruutta, eikä kahdeksas ole kaukana. Torinolaiset johtavat sarjaa yhdeksän pisteen erolla toisena majailevaan SSC Napoliin.

Juventus kohtaa seuraavassa Serie A:n ottelussaan SS Lazion vieraskentällä. Lazio majailee Serie A:ssa kuudentena.

  • Katso kooste pelistä klikkaamalla tästä.

Lue myös: Entinen Real Madridin pelaaja – ”En voi uskoa, ettei Cristiano Ronaldolle hankittu korvaajaa!”

Kommentoi Facebookissa