Finnair lentää Tokioon neljästi viikossa Venäjän kiertäen – lentoaikaan muutama tunti lisää

Finnair lentää edelleen Bangkokiin, Delhiin, Phuketiin ja Singaporeen Venäjän ilmatilan kiertäen. (Kuvituskuva Finnair)

Uusi reitti kulkee Helsingistä Tokioon tuulista riippuen joko eteläistä tai pohjoista reittiä.

MATKUSTAMINEN Finnair aloittaa lennot Tokioon 9. maaliskuuta alkaen neljästi viikossa uudella reitityksellä Venäjän ilmatilan kiertäen. Lentoaika on noin 13 tuntia, ja reitti kulkee Helsingistä Tokioon tuulista riippuen joko eteläistä tai pohjoista reittiä Venäjän ilmatilan kiertäen.

Aikaisemmin lentoaika Venäjän ilmatilan kautta oli noin 10 tuntia. Finnair kertoo, että lennot yhdistyvät sujuvasti yhtiön Euroopan verkostoon Helsingistä.

– Japani on yksi tärkeimmistä markkinoistamme, ja haluamme tarjota luotettavat ja turvalliset yhteydet asiakkaillemme myös tässä tilanteessa. Japanin ja Helsingin välillä kulkee myös paljon lentorahtia, ja lentoyhteyksien jatkuminen on tärkeää, sanoo Finnairin kaupallinen johtaja Ole Orvér.

Finnair lentää Helsingistä Tokion Naritan kentälle tiistaisin, torstaisin, perjantaisin ja lauantaisin ja lento lähtee kello 17.30 Helsingistä. Tokiosta Finnair lentää Helsinkiin keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin ja lento lähtee kello 22.40 paikallista aikaa.

Finnair perui aiemmin tällä viikolla Japanin, Kiinan ja Etelä-Korean lentonsa 6.3.2022 asti. Finnair lentää edelleen Bangkokiin, Delhiin, Phuketiin ja Singaporeen Venäjän ilmatilan kiertäen, mikä pidentää lentoaikaa jonkin verran.

– Arvioimme edelleen Kiinan ja Etelä-Korean lentojemme mahdollisia uusia reitityksiä, ja viestimme asiakkaillemme heti, kun suunnitelmat täsmentyvät, Ole Orvér sanoo.

Finnair viestii lentojen muutoksista suoraan asiakkaille tekstiviestein ja sähköpostitse. Jos lento perutaan, vaihtoehtoina on muuttaa matkustuspäivää tai hakea lipun hinnan takaisinmaksua.

Lue myös: Biden sanoo Venäjän tehneen pahan virhearvion – ”Putin oli väärässä. Me olimme valmiita”

Kommentoi Facebookissa