Heikki katosi ja silmälasit löytyivät tieltä – sukeltajat löysivät polkupyörän järvestä

Poliisi käynnistää vesistöetsinnät alueella selvittääkseen, onko kadonnut päätynyt veteen.

Poliisi käynnistää vesistöetsinnät alueella selvittääkseen, onko kadonnut päätynyt veteen. (Kuva Sisäministeriö)

Etsinnöissä ovat poliisin apuna olleet vapaaehtoinen pelastuspalvelu, rajavartiolaitos ja puolustusvoimien helikopteri.

KADONNUT Poliisi sai lauantaina klo 02.53 ilmoituksen Kiihtelysvaaran Joleikkotieltä kadonneesta vanhemmasta mieshenkilöstä. Viimeiset näköhavainnot polkupyörällä liikkuneesta miehestä olivat noin klo 22 Oskolantieltä, Oskolankosken pohjoispuolelta.

Kadonnut 65-vuotias Heikki Piiroinen on hyvin hoikka ja pituudeltaan alle 170-senttinen. Hänellä on harmaat hiukset ja toisessa korvassa on kuulolaite. Piiroinen on ollut liikkeellä hopeanharmaalla miesten polkupyörällä

Poliisi on jatkanut etsintöjä koko viikonvaihteen ajan ja apuna ovat olleet muun muassa vapaaehtoinen pelastuspalvelu, rajavartiolaitos ja puolustusvoimien helikopteri. Heikki Piiroista ei löydetty ja etsinnät muuttuivat henkeä pelastavasta etsinnästä niin sanotusti tutkintapainotteiseksi.

Sunnuntaina iltapäivällä sukeltajat löysivät Heikki Piiroisen käyttämän polkupyörän vedestä Melakkojärvestä. Etsintöjä alueelle suunnattiin, koska Piiroisen silmälasit löytyivät tieltä läheltä vesistöä.

Poliisi käynnistää vesistöetsinnät alueella selvittääkseen, onko Heikki Piiroinen päätynyt veteen. Tarkkaa löytymispaikkaa poliisi ei haluta kertoa, sillä etsinnässä aiotaan käyttää apuna myös koiria ja näin pyritään rauhoittamaan etsintäalueen turhalta liikkumiselta ennen etsintöjen käynnistämistä.

Tapauksessa ei ole syytä epäillä rikosta. Poliisi pyytää edelleen havaintoja Heikki Piiroisesta Melakkojärven läheisyydestä 8.–10.6 väliseltä ajalta. Havainnot voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Lue myös: Vanhus ei palannut kävelylenkiltään – poliisi löysi kadonneen miehen pienoiskopterin avulla

Kommentoi Facebookissa