Heinäveden luostarin nunna edelleen kadoksissa – poliisi julkisti naisen kuvan

Katoamishetkellä Irmeli Vuolteella on ollut päällään siniharmaa pitkä popliinitakki ja pään peittävä huivi.

Katoamishetkellä Irmeli Vuolteella on ollut päällään siniharmaa pitkä popliinitakki ja pään peittävä huivi. (Kuva Poliisi)

Poliisin koirapartiot sekä vapaaehtoinen pelastuspalvelu jatkavat etsintöjä.

KATOAMINEN Poliisi on jatkanut Heinävedellä Lintulan luostarista kadonneen nunnan etsintöjä. Kadonnutta ei ole löytynyt ja torstaina poliisin koirapartiot ja VAPEPA jatkavat etsintöjä.

Keskiviikkoaamuna ilmoitettiin 73-vuotiaan Irmeli Vuolteen katoamisesta hätäkeskukseen. Silminnäkijähavaintojen mukaan hän on liikkunut tiistai-iltana Lintulan luostarilta koillisen suuntaan. Katoamishetkellä Vuolteella on ollut päällään siniharmaa pitkä popliinitakki ja pään peittävä huivi.

Etsintöihin on osallistunut useita poliisin koirapartioita, rajavartiolaitoksen helikopteri, pelastuslaitoksen veneyksikkö sekä vapaaehtoisen pelastuspalvelun henkilöstöä. Mittavista etsinnöistä huolimatta naista ei ole löytynyt. Alueella pitkään jatkunut erittäin runsas sade on osaltaan vaikeuttanut etsintöjä.

Kadonneen naisen tuntomerkkinä on lisäksi hieman kumara kävelytyyli. Mahdolliset havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen.

Kommentoi Facebookissa