Henkilöauto ohitteli ajoneuvoja eikä palannut ajokaistalleen – nokkakolari säiliörekan kanssa

Poliisi ei ole toistaiseksi pystynyt varmistamaan menehtyneen henkilöllisyyttä.

Poliisi ei ole toistaiseksi pystynyt varmistamaan menehtyneen henkilöllisyyttä. (Kuvituskuva AOP)

Liikenneonnettomuudessa menehtyi rekan keulaosaan törmänneen henkilöauton kuljettaja.

ONNETTOMUUS Hätäkeskukseen klo 12.00 tulleen ilmoituksen mukaan valtatie 5:llä Leppävirran Oravikoskelta hieman etelän suuntaan oli henkilöauto törmännyt säiliörekan keulaosaan. Tapahtumapaikalla liikenne oli aluksi kokonaan poikki.

Liikenneonnettomuudessa menehtyi ajoneuvoyhdistelmän keulaosaan törmänneen henkilöauton kuljettaja. Menehtyneen henkilöllisyyttä ei ole toistaiseksi pystytty varmistamaan. Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja on kuljetettu ensiapuun, mutta tämän hetken tiedon mukaan hänelle ei aiheutunut onnettomuudesta vähäistä vakavampia vammoja.

Poliisin tapahtumapaikkatutkinnan sekä silminnäkijöiden kertomusten perusteella etelän suunnasta tulleen henkilöauton kuljettaja oli ohittanut muita ajoneuvoja, eikä ollut palannut takaisin omalle ajokaistalleen ennen ajoneuvoyhdistelmään törmäämistä. Henkilöauto vaurioitui pahoin yhteentörmäyksessä.

Tapahtumapaikalla jatketaan tutkintaa sekä liikenteenohjausta, onnettomuuden arvioidaan aiheuttavan häiriötä liikenteelle vielä useiden tuntien ajan.

Lue myös: Moottoripyörällä poliisia pakoon yli kahtasataa – pakenijan pyörä hajosi ja pysähtyi ohituskaistalla

Kommentoi Facebookissa