Henkilöauto ohitti koulukyydissä olleen tilataksin vaarallisesti – onneksi koululaisia ei ollut enää kyydissä

Ohittamaan lähteneessä henkilöautossa oli kuljettaja ja yksi matkustaja, jotka molemmat loukkaantuivat vakavasti.

Ohittamaan lähteneessä henkilöautossa oli kuljettaja ja yksi matkustaja, jotka molemmat loukkaantuivat vakavasti. (Kuva AOP)

Ohittamaan lähtenyt henkilöauto heittelehti ja törmäsi vastaan tulleen pakettiauton keulaan.

ONNETTOMUUS Luikonlahdentiellä Kaavilla sattui vakava liikenneonnettomuus torstaina päivällä kello 15.30 aikaan. Outokummun suunnasta kohti Kaavia menossa ollut henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan samaan suuntaan matkalla ollutta tilataksia Juuantien risteyksen lähettyvillä.

Henkilöauton päästyä taksin rinnalle, vastaan tuli Kaavin suunnasta pakettiauto. Ohittamaan lähtenyt henkilöauto oli yrittänyt hiljentää ja palata takaisin omalle kaistalleen, mutta auto oli lähtenyt heittelehtimään ja törmäsi vastaan tulleen pakettiauton keulaan.

Pakettiauto ja henkilöauto vaurioituivat pahasti. Ohitettavana olleeseen tilataksiin tuli myös pahoja vaurioita vasempaan kylkeen. Tilataksi oli ollut koulukyydissä, mutta onneksi koululaisia ei sillä hetkellä ollut enää kyydissä.

Ohittamaan lähteneessä henkilöautossa oli kuljettaja ja yksi matkustaja, jotka molemmat loukkaantuivat vakavasti. Heidät on kuljetettu KYS:aan. Pakettiauton kuljettaja säästyi vakavammilta vammoilta. Alueella oli nopeusrajoitus 70 km/h.

Asiasta on kirjattu rikosilmoitus törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lue myös: Koulukyytiä ajanut linja-auto suistui jäiseltä tieltä – kyydissä oli 20 alakouluikäistä lasta

Kommentoi Facebookissa