Henkilöautot ja kuorma-autot törmäsivät suorilla teillä – nuori nainen menehtyi

Toisen henkilöauton kuljettaja toimitettiin sairaalaan, toinen kuljettaja menehtyi onnettomuuspaikalla.

Toisen henkilöauton kuljettaja toimitettiin sairaalaan, toinen kuljettaja menehtyi onnettomuuspaikalla. (Kuvituskuva Fotolia)

Kuorma-autojen kuljettajat eivät loukkaantuneet, eikä autoissa ollut matkustajia.

ONNETTOMUUDET Henkilöauton kuljettaja loukkaantui perävaunullisen kuorma-auton ja henkilöauton välisessä kolarissa Lumijoella Raahentiellä tiistaina kello 08.38 aikaan. Tapahtumapaikka on lähellä Siikajoen ja Lumijoen rajaa, noin 100 metriä Oulun suuntaan.

Raahen suunnasta tullut henkilöauto oli ajautunut suoralla tieosuudella vastaantulevien kaistalle ja osunut vastaan tulleen rekan keulaan. Henkilöauton kuljettaja oli jäänyt puristuksiin autoon ja hänet jouduttiin irrottamaan pelastuslaitoksen toimesta. Sairaankuljetus toimitti hänet Ouluun hoidettavaksi. Rekan kuljettaja ei loukkaantunut.

Törmäyksen jälkeen molemmat autot olivat suistuneet ojaan. Tapahtuneesta on ollut haittaa muulle liikenteelle pelastus- ja raivaustöiden vuoksi. Poliisi tutkii onnettomuuden syytä, alkoholilla ei epäillä olevan osuutta tapahtuneeseen.

Kuopiolaisnainen puolestaan menehtyi kuorma- ja henkilöauton kolarissa tiistaina. Poliisi, pelastus ja ensihoito saivat tiistaina klo 11.48 ilmoituksen liikenneonnettomuudesta valtatiellä 5 Lapinlahdella.

Ilmoitustietojen mukaan Iisalmen suunnasta tullut kuorma-auto ja Kuopion suunnasta tullut henkilöauto olivat törmänneet Pajujärven kohdalla. Onnettomuus tapahtui suoralla tieosuudella, jossa on nopeusrajoitus 80 km/h.

Henkilöauton kuljettaja, 22-vuotias kuopiolaisnainen menehtyi onnettomuuspaikalle. Kuorma-auton kuljettaja ei loukkaantunut onnettomuudessa, eikä autoissa ollut matkustajia. Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta jatkavat tapahtuman tutkintaa.

Lue myös: Henkilöauto tuli väärää kaistaa rekkaa vastaan moottoritiellä – 65-vuotias nainen kuoli välittömästi

Kommentoi Facebookissa