HJK:ssa vietetään jäähyväisiä pakkasessa

Perparim Hetemaj palasi 2022 HJK:n riveihin 16 vuoden tauon jälkeen. (Kuva Veikkausliiga)

HJK pelaa Helsingissä torstaina Aberdeen FC:tä vastaan kunnon talvikelissä.

JALKAPALLO HJK pelaa torstaina vuoden 2023 viimeisen kotiottelunsa, kun se kohtaa skotlantilaisen Aberdeen FC:n Konferenssi-liigan ottelussa. Jalkapallon kannalta olosuhteet ovat eksoottiset, sillä Helsingin Töölön stadionilla pelataan lumisessa pakkassäässä.

Ottelusta tulee myös tunteikas näytelmä. Kyseessä on myös monen HJK-pelaajan viimeinen kotiottelu seurassa.

Perparim Hetemaj lopettaa peliuransa tähän kauteen. Roope Riski taas siirtyy Ilvekseen ja Aleksi Paananen AC Ouluun. Riski ei tosin ole varmuudella kokoonpanossa torstaina.

Kesän siirtoikkunassa tulleiden Niko Hämäläisen, Filip Rogicin ja Kristopher Da Gracan aika seurassa päättyy myös joulukuun PAOK-pelin jälkeen, kertoo HJK verkkosivuillaan.

Myös muitakin lähtijöitä voi tulla. HJK:n tiedotteesta selviää, että tähtipelaaja Matti Peltola on suuntaamassa kansainvälisille kentille.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas jättää myös Klubin. Ferran Sibila on seuran päävalmentaja ensi kaudella.

HJK:lla ei ole mahdollisuuksia enää jatkopaikkaan, mutta panosta Aberdeen-ottelussa riittää. Maksetaanhan pisteistä Konferenssiliigassa Suomen jalkapallon rahamääriin nähden hurjia satojentuhansien eurojen palkkioita.

HJK pelasi vierasottelussa Aberdeenia vastaan tasapelin. Muissa otteluissaan HJK ei ole ottanut Konferenssiliigassa tällä kaudella pisteitä.

HJK:n urakka Konferenssiliigassa päättyy joulukuussa pelattavaan vierasotteluun PAOK Thessalonikia vastaan.

Lue myös: Susijengi jahtaa ensi kesänä hurjaa saavutusta

Kommentoi Facebookissa