Hoitokodin työntekijä käytti huumaavaa kipulääkettä – anastetut lääkkeet korvattiin keittosuolaliuoksella

Poliisi epäilee, että työntekijä on ainakin osittain vienyt mukanaan tai käyttänyt anastamansa huumaavat lääkkeet työajallaan.

Poliisi epäilee, että työntekijä on ainakin osittain vienyt mukanaan tai käyttänyt anastamansa huumaavat lääkkeet työajallaan. (Kuvituskuva Fotolia)

Mikkelin poliisi tutkii törkeää huumausainerikosta palvelutalossa.

HUUMAUSAINERIKOS Mikkelissä toimivan hoitokodin työntekijää epäillään törkeästä huumausainerikoksesta ja lukuisista varkauksista. Poliisi epäilee, että hoitokodin työntekijä on työaikanaan anastanut huomattavan suuren määrän erityisen vaarallista huumausaineeksi luokiteltua kipulääkettä.

Poliisi epäilee, että työntekijä on ainakin osittain vienyt mukanaan tai käyttänyt anastamansa huumaavat lääkkeet työajallaan ja korvannut anastamansa lääkkeen keittosuolaliuoksella. Poliisin käsityksen mukaan laimennettua lääkettä on annettu ainakin yhdelle potilaalle palvelutalossa.

Etelä-Savon käräjäoikeus on asian tutkintaan liittyen vanginnut yhden henkilön, joka on vangitsemisensa aikana edes auttanut asian selvittämistä siinä määrin, että hänen vangitsemiselleen ei enää ole tarvetta. Esitutkinta jatkuu lukuisten asianomistajien kuulemisella.

Lue myös: Poliisikoira Xy huumekoirien Suomen mestariksi – ”Se oli kisojen vanhin koira, kokemus puhui”

Kommentoi Facebookissa