Huumekuski menetti ohituksessa auton hallinnan – ajoneuvo suistui kaiteen läpi vastaantulevien kaistalle

Suistuneen auton kuljettajaa on syytä epäillä rattijuopumuksesta huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Suistuneen auton kuljettajaa on syytä epäillä rattijuopumuksesta huumausaineen vaikutuksen alaisena. (Kuvituskuva Fotolia)

Suistumisen yhteydessä auto oli törmännyt toiseen suuntaan ajaneeseen henkilöautoon.

LIIKENNETURVALLISUUS Oulussa Pohjantiellä tapahtui torstaina 14.10. noin puoli seitsemän aikaan illalla kolmen henkilöauton välinen liikenneonnettomuus. Onnettomuus sattui Raksilan ja Hiirosen liittymien välisellä alueella.

Poliisin tapahtumapaikalla saamien tietojen mukaan pohjoisen suuntaan ajaneen henkilöauton kuljettaja oli ohitustilanteen jälkeen menettänyt auton hallinnan sillä seurauksella, että auto oli suistunut keskikaiteen läpi vastaantulevan liikenteen ajokaistoille. Suistumisen yhteydessä auto oli törmännyt etelän suuntaan ajaneeseen henkilöautoon. Lisäksi suistuneen auton takana ajaneen auton rengas oli puhjennut suistuneesta autosta irronneiden osien osuttua renkaaseen.

Suistuneen auton kuljettajan epäillään ajaneen muuhun liikenteeseen verrattuna kovalla nopeudella. Ajoneuvossa oli yhteensä kaksi henkilöä ja törmäyksen kohteeksi joutuneessa autossa kolme henkilöä. Heidät kaikki toimitettiin sairaankuljetuksen kyyditsemänä sairaalaan tarkistettaviksi. Mahdollisista vammoista ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Poliisin tekemien tutkimusten perusteella suistuneen auton kuljettajaa on syytä epäillä rattijuopumuksesta huumausaineen vaikutuksen alaisena. Tapahtunutta tutkitaan tässä vaiheessa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja rattijuopumuksena huumausaineen vaikutuksen alaisena.

Lue myös: Vanha mies ajoi väärästä rampista moottoritielle – vikasuuntaan ajaminen aiheutti kolareita

Kommentoi Facebookissa