Huumekuski törmäsi jalankulkijaan suojatiellä – ajokortti, rekisterikilvet ja auton katsastus puuttuivat

Miehelle tehty huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle.

Miehelle tehty huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle. (Kuva AOP)

Ambulanssi oli kuljettanut jalankulkijan keskussairaalan tarkistettavaksi.

LIIKENNETURVALLISUUS Joensuulaisen miehen epäillään muun muassa syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja vamman tuottamukseen henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun keskustassa Rantakadun ja Siltakadun risteyksessä perjantaina kello 13.15.

Miehen kuljettama auto oli törmännyt jalankulkijaan suojatiellä. Törmäyksen jälkeen mies oli jatkanut ajoaan Rantakatua Koskikadun suuntaan, hän oli pysähtynyt Koskikadun risteyksessä olleiden autojen taakse. Ambulanssi oli kuljettanut jalankulkijan keskussairaalan tarkistettavaksi.

Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 0,08 promillea, huumepikatesti puolestaan positiivisen tuloksen huumausaineelle. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia, autossa ei ollut rekisterikilpiä ja se oli poistettu liikenteestä sekä määräaikaiskatsastamaton. Autossa oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

Mahdollisia havaintoja pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 415 232.

Lue myös: Jalankulkija käveli koiransa kanssa suojatietä pitkin – rattijuoppo ajoi päälle ja puhalsi 2,56 promillea

Kommentoi Facebookissa