Jalankulkija käveli koiransa kanssa suojatietä pitkin – rattijuoppo ajoi päälle ja puhalsi 2,56 promillea

Kuopiolainen mies otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Kuopiolainen mies otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. (Kuva AOP)

Rattijuoppo törmäsi jalankulkijaan Kuopiossa ja poliisi etsii silminnäkijöitä.

RATTIJUOPPO Jalankulkija oli ylittämässä keskiviikkoaamuna kello 05.30 aikaan koiran kanssa suojatietä Kuopiossa Rastaantiellä, kun henkilöauto törmäsi häneen.

Ambulanssi kuljetti jalankulkijan KYS:aan. Hänen tarkemmista vammoista ei ole vielä tietoa, mutta uhri oli tajuissaan ambulanssin tullessa paikalle. Henkilöautossa olleiden vaurioiden perusteella osuma on ollut voimakas.

Autoa kuljetti 27-vuotias kuopiolainen mies, joka puhalsi alkometriin 2,56 promillea. Hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Poliisilla ei ole vielä tiedossa silminnäkijöitä onnettomuudelle. Itä-Suomen poliisilaitos pyytää mahdollisia silminnäkijöitä ottamaan yhteyttä poliisiin. Itä- Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 0295 415 232 ja sähköpostitse vihjeitä otetaan vastaan vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lue myös: Yli 80-vuotias rouva epäiltynä rattijuopumuksesta – väitti onnettomuuden johtuneen jalkojen terveysongelmista

Kommentoi Facebookissa