Yli 80-vuotias rouva epäiltynä rattijuopumuksesta – väitti onnettomuuden johtuneen jalkojen terveysongelmista

Sairaankuljetuksen suorittama puhallus antoi tulokseksi 0.79 promillea ja poliisipartion myöhemmin tekemä puhallutus 0.97 promillea.

Sairaankuljetuksen suorittama puhallus antoi tulokseksi 0,79 promillea ja poliisipartion myöhemmin tekemä puhallutus 0,97 promillea. (Kuva AOP)

Ikäihminen kertoi nauttineensa välittömästi kotiinpäästyään suullisen Corona-merkkistä konjakkia.

RATTIJUOPUMUS Vuonna 1938 syntynyttä naista epäillään rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta Harjavallassa maanantaina illansuussa.

Iäkäs rouva oli lähtenyt autoilemaan Kuparinkylässä Harjavallassa. Ylöjärventielle kääntyessä naisen kuljettama henkilöauto oli ajautunut nurmialueelle ja törmännyt siellä valaisinpylvääseen, postilaatikkotelineeseen ja rajapyykkiin. Matkalla oli vaurioitunut myös Ylöjärventien varressa ollut orapihlaja-aita.

Törmäyksissä henkilöauto vaurioitui vasemmasta etukulmasta ja vasemmanpuoleiset renkaat rikkoutuivat. Paikalle tullut sairaankuljetus tavoitti jo kotiin ehtineen kuljettajan ja tarkisti tämän kunnon. Sairaankuljetuksen suorittama puhallus antoi tulokseksi 0,79 promillea ja poliisipartion parikymmentä minuuttia myöhemmin tekemä puhallutus 0,97 promillea.

Kuljettaja kertoi nauttineensa välittömästi kotiinpäästyään suullisen Corona-merkkistä konjakkia ja kertoi onnettomuuden johtuneen jalkojensa terveysongelmista. Jälkinauttimisepäilyn vuoksi rouvalta otettiin kaksi verikoetta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lue myös: Rattijuoppo törmäili parkkihallissa – pakomatka poliisin piikkimaton yli, punaisia päin ja ojaan

Kommentoi Facebookissa