Jäljettömiin kadonneen nuoren äidin etsintä etenee – henkilöauto löytyi hylättynä Porista

Krista Laiho on edelleen kateissa ja poliisi pyytää ilmoittamaan tiedot katoamisesta tai hänen käyttämänsä ajoneuvon liikkeistä.

Krista Laiho on edelleen kateissa ja poliisi pyytää ilmoittamaan tiedot katoamisesta tai hänen käyttämänsä ajoneuvon liikkeistä. (Kuva Poliisi)

Poliisi kertoo, että Krista Laihon katoamiseen ei tällä hetkellä epäillä liittyvän rikosta.

KADONNUT Hämeen poliisi pyysi aiemmin havaintoja Hattulasta 5.6.2020 lähteneen Krista Laihon liikkeistä. Viimeiset varmat havainnot Laihosta ovat Turun Brahenkadulta puolenpäivän aikaan 6.6.2020.

Laiho on syntynyt vuonna 1992, hän on 172 cm pitkä ja normaalivartaloinen. Krista Laiholla on punertavat hiukset. Poliisi pyysi havaintoja myös Laihon käyttämästä autosta SNE-479, joka on musta Chevrolet Cruze vuosimallia 2012.

Auto on löytynyt hylättynä Porin Noormarkusta Harjakankaalta tämän viikon maanantaina. Autosta oli tehnyt havainnon satunnainen ohikulkija. Laihon katoamiseen ei tällä hetkellä epäillä liittyvän rikosta.

Krista Laiho on edelleen kateissa ja poliisi pyytää ilmoittamaan tiedot katoamisesta tai hänen käyttämänsä ajoneuvon liikkeistä aikavälillä 6.6.–20.7.2020 sähköpostitse osoitteeseen: pitkäkestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi

Lue myös: Poliisi pyytää havaintoja kadonneesta naisesta – nähty liikkuvan mustalla Chevroletilla

Kommentoi Facebookissa