Jesse Puljujärvi yhä kiikaritehoilla – Anton Lundellin tuska päättyi

Kuva Fotolia

Jesse Puljujärvi ei tahdo saada tehopisteitä aikaiseksi. Anton Lundell sen sijaan päätti pisteettömän putkensa komealla tavalla.

JÄÄKIEKKO Jesse Puljujärvi palasi torstain NHL-kierroksella Carolina Hurricanesin kokoonpanoon, mutta tulokset eivät edelleenkään vastanneet odotuksia. Puljujärvi pelasi Hurricanesissa jo yhdeksännen ottelunsa ilman tehopisteitä.

Pudotuspelisaumansa jo menettänyt Detroit Red Wings väänsi 3-2 -voiton Carolinasta. Isäntien voittomaali syntyi vain neljä sekuntia ennen ottelun loppua.

Jesperi Kotkaniemen ja Stefan Noesin kanssa kakkosketjussa pelannut Puljujärvi pelasi 11.43 minuuttia. Hän laukoi neljä kertaa maalia kohti, mutta kiekot eivät siis löytäneet tietään maalivahdin taakse.

Sebastian Aho kuittasi tililleen syöttöpisteen. Aholla on tältä kaudelta koossa tehopisteet 33+30=63. Hän on pelannut 67 ottelua.

Carolinan Teuvo Teräväinen ei pelannut ottelussa. Hän oli sivussa sairastumisen takia.

Florida Panthersin Anton Lundellin 12 ottelun pisteetön putki päättyi torstaina. Lundell teki kaksi maalia ja saalisti lisäksi syöttöpisteen Panthersin tärkeässä 5-2 -voitossa Montreal Canadiensista.

Panthers on pisteen jäljessä Pittsburgh Penguinsia väännössä pudotuspelipaikasta.

– Kovia pelejä. Meidän on taisteltava. On saatava pisteitä jokaisesta ottelusta. Kaikki tietävät sen, mutta yritämme nauttia jääkiekosta, Lundell summasi medialle.

Suomen maajoukkueelle Panthersin jääminen rannalle pudotuspeleistä olisi tietysti hyväkin uutinen. Panthersin pelaajia, kuten Aleksander Barkov ja Lundell, vapautuisi Leijonien käyttöön toukokuussa Tampereella pelattavaan MM-turnaukseen.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Susanna Tapani pelasi loistavan ringettekauden – apuraha puhuttaa

Kommentoi Facebookissa