Jo toista teinityttöä pahoinpidelty teräaseella kuukauden aikana – poliisi pyytää vihjeitä tapahtuneesta

Poliisi kertoo, että uhrin tilasta johtuen tekijästä ei ole saatu tuntomerkkejä.

Poliisi kertoo, että uhrin tilasta johtuen tekijästä ei ole saatu tuntomerkkejä. (Kuva AOP)

Uhri on toimitettu sairaalaan, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa.

PAHOINPITELY Salon poliisi on saanut ilmoituksen 15-vuotiaan tytön pahoinpitelystä Salon Alhaisissa Lasikujalla. Ilmoituksen mukaan Lasikujan varrella kävelytiellä ulkoillutta tyttöä oli pahoinpidelty jonkinlaisella teräaseella puoli viiden aikaan perjantai-iltapäivällä.

Uhri on toimitettu sairaalaan, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa. Uhrin tilasta johtuen tekijästä ei ole saatu tuntomerkkejä.

Vain noin kuukausi sitten poliisi tiedotti, että 16-vuotiasta tyttöä oli pahoinpidelty perjantaina 2.11. ennen iltaseitsemää nyrkein ja teräaseella Salon Isohärjänmäessä pururadan alueella. Uhri toimitettiin tuolloinkin sairaalaan, fyysiset vammat eivät olleet poliisin mukaan vakavia.

Alustavasti poliisin tiedossa oli ainoastaan, että rikoksesta epäilty on aikuinen, noin 180 cm mittainen vatsakas mies. Hän oli ollut pukeutuneena tummiin vaatteisiin ja pitänyt huppua päässään.

Havainnot tai tiedot asioista pyydetään ilmoittamaan puhelimitse vihjenumeroon 0295 447 088 tai sähköpostitse vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Pururadalla puukotettiin ja pahoinpideltiin nyrkein 16-vuotiasta tyttöä – poliisi etsii vatsakasta miestä

Kommentoi Facebookissa