Joel Pohjanpalo vaihtaa seuraa – loistava ratkaisu Huuhkajille

Joel Pohjanpalo on kärsinyt urallaan useista loukkaantumista.

Joel Pohjanpalo on kärsinyt urallaan useista loukkaantumista. (Kuva AOP)

Joel Pohjanpalo jatkaa kauttaan Saksan 2. Bundesliigassa. Kyse on lainasopimuksesta.

JALKAPALLO Suomen jalkapallomaajoukkueen hyökkääjä Joel Pohjanpalo siirtyy Bundesliigan Bayer Leverkusenista Saksassa sarjatasoa alemmaksi. Pohjanpalo jatkaa kauttaan 2. Bundesliigan Hamburger Sport Vereinissa.

Kyse on lainasopimuksesta, jossa ei ole osto-optiota. Se tarkoittaa, että Pohjanpalo on edelleen Leverkusenin sopimuspelaaja ja Leverkusenilla on yhä luottoa Pohjanpaloon tulevaisuuden suhteen.

Pohjanpalo, 25, oli viime kauden sivussa jalkavamman takia. Sitkeä kuntoutus tuotti lopulta tulosta ja viime syksynä Pohjanpalo oli jälleen kunnossa. Tosin marraskuussa hän loukkasi Suomen maajoukkueen harjoituksissa Helsingin Talin hallissa jalkansa ja joutui useammaksi viikoksi taas sivuun.

Leverkusenissa Pohjanpalo olisi kevätkaudella jäänyt vähälle peliajalle. HSV:ssä hänellä on vahvat mahdollisuudet nousta avauskokoonpanon pelaajaksi.

Pohjanpalon pelituntuma tulee auttamaan Huuhkajia ensi kesän EM-kisoja ajatellen. Ei ole mikään salaisuus, että Pohjanpalo on ykkösehdokas Teemu Pukin tutkapariksi Huuhkajien EM-joukkueen hyökkäykseen.

Pohjanpalo palasi maajoukkueeseen viime lokakuussa. Hän teki maalin Suomen 1-4 -tappioon päättyneessä vierasottelussa Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Teemu Pukki teki jo kauden 11. maalinsa

Kommentoi Facebookissa