Jokereille kolmen voiton putki – ”35 000 katsojaa on kova määrä”

Jokerit tuulettaa maalia.

Jokerit tuulettaa maalia. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Jokerit otti kotiotteluputkessaan kolme voittoa ja taistelee tiukasti divisioonansa voitosta.

JÄÄKIEKKO Jokereiden neljän kotiottelun härkäviikko päättyi sunnuntaina 3-2 -voittoon Neftehimik Nizhnekamskista. Jokerit voitti viikon neljästä ottelustaan kolme.

Kotipeleissään Jokerit esiintyi epätasaisesti. Tiistaina Barys Nur-Sultanille koettu 1-5 -tappio oli heikko esitys. Sen jälkeen Jokerit voitti Admiral Vladivostokin torstaina jatkoajalla 4-3 ja lauantaina Jokerit pehmitti surkean alun jälkeen Red Star Kunlunin 4-3 oltuaan ensin 0-3 -tappioasemassa.

Neftehimik-ottelu oli ensimmäisen erän jälkeen 2-2 -numeroissa. Toista erää Jokerit hallitsi mielin määrin ja Nicklas Jensenin tekemä voittomaali riitti, vaikka paikkoja tuhlattiinkin paljon.

– Pelasimme joukkueena hyvin 40 minuuttia. Vastustajalla oli kolme paikkaa ja he tekivät kaksi maalia, kommentoi Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki seuransa tiedotteessa.

Jokereille pelin lähtökohta oli haastava. Olihan kyseessä toinen peli kahden päivän ja neljäs peli kuuden päivän sisään.

– Kova on tahti ja vastustaja tuli tuoreena tähän peliin. Pitää olla ylpeä joukkueesta. Jos tiistaina alkoi mollivoittoisesti Barysia vastaan, niin käänsimme kelkan ja otimme kolme voittoa, hän kehui omiaan.

Jokerit keräsi neljään peliinsä yli 35 000 katsojaa. Määrä on hyvä, kun neljä peliä pelattiin kuuteen päivään. Suomen urheilun seurajoukkueista Jokerit on yhä selkeä ykkönen.

– 35 000 katsojaa on kova määrä. Kiitos faneille ja toimistolle. Kovaa työtä on tehty ja on hienoa nähdä, että Jokerit kiinnostaa. Nyt huilataan pari päivää ja lähdetään keskiviikkona Magnitogorskiin, Marjamäki sanoi.

Jokerit on läntisessä konferenssissa kolmantena ja taistelee tiukasti divisioonansa voitosta. SKA Pietari on vain kaksi pistettä Jokereita edellä.

Ennen helmikuun maaottelutaukoa Jokerit pelaa alkavalla viikolla Magnitogorskissa, Jaroslavlissa ja Riiassa. Seuraavan kotiottelunsa Jokerit pelaa 11. helmikuuta Traktor Tsheljabinskia vastaan.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: SM-liiga jäi Jokereiden yleisömääristä Tallinnassa

Kommentoi Facebookissa