Hirvittävä onnettomuus päätti NBA-tähti Kobe Bryantin ja hänen tyttärensä elämän

Kobe Bryant oli yksi kaikkien aikojen parhaista koripalloilijoista.

Kobe Bryant oli yksi kaikkien aikojen parhaista koripalloilijoista. (Kuva AOP)

Koripallolegenda Kobe Bryant menehtyi helikopterionnettomuudessa. Turmakopterissa oli kaikkiaan yhdeksän ihmistä, joista kukaan ei selvinnyt.

KORIPALLO Maailmaa järkytti sunnuntaina uutinen NBA-legenda Kobe Bryantin kuolemasta. Bryant menehtyi helikopterionnettomuudessa. Hän oli 41-vuotias.

Onnettomuudessa menehtyi ESPN:n mukaan myös Bryantin 13-vuotias Gianna-tytär. Bryant ja hänen tyttärensä olivat matkalla koripallo-otteluun.

Turmakopterissa oli kaikkiaan yhdeksän ihmistä. Mukana helikopterissa oli toinen pelaaja toisen vanhempansa kanssa. Tiettävästi toinen pelaaja oli Bryantin tyttären joukkuekaveri.

Bryantilla oli neljä lasta, joista kolme ei ESPN:n mukaan ollut mukana turmassa. Bryantin Vanessa-vaimo ei myöskään ollut mukana onnettomuudessa.

Los Angeles Lakersissa koko uransa pelannut Kobe Bryant oli viisinkertainen NBA-mestari. Kahdesti hänet valittiin NBA:n finaalien arvokkaimmaksi pelaajaksi. Monien mielestä hän oli yksi kautta aikojen parhaista koripalloilijoista.

Bryant menestyi myös Yhdysvaltain maajoukkueessa. Hän voitti olympiakultaa Pekingissä 2008 sekä Lontoossa 2012.

Bryantin kuolema kosketti koripalloilevaa maailmaa syvästi.

– Järkyttävä ja pysäyttävä uutinen, meni tämän illan suunnitelmat uusiksi. Ihan mahaan sattuu, Lauri Markkanen kommentoi Yle Urheilulle.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Lauri Markkanen pitkään sivussa

Kommentoi Facebookissa