Jokerit ajautunut tappiokierteeseen – pelasi surkean ottelun

Jokerit on pelasi venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa 2014-22 (Kuva: Mikko Taipale / Jokerit)

Jokerit pelasi venäläisrahoitteisessa KHL-liigassa 2014-2022. (Kuva Mikko Taipale/ Jokerit)

Öljynjalostamokaupungin ylpeys Neftehimik Nizhnekamsk kuritti Jokereita Helsingissä.

JÄÄKIEKKO Jokerit koki KHL:ssä jo neljännen perättäisen tappionsa hävittyään tiistain kotiottelussaan Neftehimik Nizhnekamskille maalein 3-6. Neftehimik johti kolmannessa erässä parhaimmillaan 5-1 ja oli Jokereita ottelussa selvästi parempi.

Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki teki selväksi, ettei ollut joukkueensa esitykseen tyytyväinen.

– Huono peli. Jääkiekko on luistelu- ja kamppailupeli ja tänään emme olleet niillä maillakaan, Marjamäki kommentoi seuransa nettisivuilla.

Neuvostoarkkitehtuuristaan tunnetun öljynjalostamokaupungin ylpeys Neftehimik hyödynsi maalipaikkansa kovalla prosentilla. Jokerit taas tuskaili maalintekonsa kanssa.

–Aina kun saadaan momentumia ja yritetään, niin kiekko kääntyy, ja kun vastustaja käy meidän päädyssä, niin se kiekko on verkossa. Se kierre meidän on saatava poikki. Turha tässä on synkistellä sen enempää, huomenna analysoidaan ja torstaina on uusi yritys, Marjamäki painotti.

Jokerit voitti ennen viime viikon vieraskiertuettaan 11 peliä putkeen. Nyt joukkue on ajautunut neljän ottelun tappioputkeen.

Neljästä tappiosta kaksi on ollut niukkoja tappioita. Kahdessa ottelussa Jokerit on esiintynyt surkeasti.

Sarjataulukossa Jokerit on läntisessä konferenssissa kuitenkin toisena. Jokerit on tasapisteissä kärkijoukkueen Moskovan Dynamon kanssa.

Kauden alku on ollut Jokereilla kokonaisuutena hyvä, mutta yleisöryntäystä Hartwall-areenalle ei ole tullut. Katsojamäärä oli Neftehimik-ottelussa 4613.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: NHL-kausi käynnistyy tiistaina – mukana kaksi joukkueellista suomalaispelaajia

Kommentoi Facebookissa