Jukka Jalonen palaa Leijonien penkin taakse – maajoukkueen apuvalmentajina tuttuja nimiä

Jukka Jalonen toivoo, että yleisö siivittää Leijonat kauden avaustapahtumassa hyviin suorituksiin.

Jukka Jalonen toivoo, että yleisö siivittää Leijonat kauden avaustapahtumassa hyviin suorituksiin. (Kuva AOP)

Karjala-turnaus on ensimmäinen tapahtuma uuden valmennusjohdon alaisuudessa.

JÄÄKIEKKO Jääkiekon A-maajoukkueen kausi 2018–19 käynnistyy tuttuun tapaan Helsingin Hartwall Arenassa isänpäiväviikonloppuna, 8.–11. marraskuuta, pelattavalla Karjala-turnauksella. Leijonat saa Euro Hockey Tour -kauden avaustapahtumassa vastaansa tutut EHT-vastustajat Venäjän, Tshekin ja Ruotsin.

Suomelle Karjala-turnaus on ensimmäinen tapahtuma uuden valmennusjohdon alaisuudessa. Viiden vuoden tauon jälkeen päävalmentajaksi palaava Jukka Jalonen toivoo, että yleisö löytää tiensä katsomoihin ja siivittää Leijonat kauden avaustapahtumassa hyviin suorituksiin.

– Kauden avaus on aina tärkeä. Leijonille Karjala-turnaus on myös kotimaan päätapahtuma, johon kootaan paras mahdollinen joukkue saatavilla olevista pelaajista.

Jalosen apuvalmentajina maajoukkueessa nähdään tuttuja nimiä. Kärppien päävalmentaja Mikko Manner oli Leijonien matkassa jo Lauri Marjamäen päävalmentajakaudella. HPK:n päävalmentaja Antti Pennanen ja KooKoon maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen sen sijaan olivat mukana Jukka Jalosen valmennustiimissä tämän luotsatessa Nuoret Leijonat maailmanmestaruuteen vuoden 2016 MM-kotikisoissa.

Suomen joukkue Karjala-turnaukseen julkistetaan maanantaina 29. lokakuuta. Karjala-turnauksen pääsyliput ovat myynnissä Ticketmasterin myyntikanavissa.

Lue myös: Näin Suomi pelaa ensi kevään MM-kisoissa – Leijonat saa avauspelissä vastaansa Kanadan

Karjala-turnauksen otteluohjelma 2018

Torstai 8.11.

klo 18.30 RUS-FIN

Torstain CZE-SWE-ottelu pelataan Tshekissä, joukkueet matkustavat Suomeen perjantaina.

Lauantai 10.11.

klo 13.00 SWE-RUS

klo 17.30 FIN-CZE

Sunnuntai 11.11.

klo 13.30 CZE-RUS

klo 17.30 FIN-SWE

Kommentoi Facebookissa