Kadonneen Annin ruumis on löydetty – miesystävä myöntänyt osallisuutensa henkirikokseen

Viikko sitten Savonlinnassa kadonnut Anni Törn on löydetty kuolleena.

Viikko sitten Savonlinnassa kadonnut Anni Törn on löydetty kuolleena. (Kuva Fotolia ja Antti Törn)

Vainaja löytyi maastosta epäillyn esitutkinnassa antaman kertomuksen perusteella.

HENKIRIKOS Viikko sitten Savonlinnassa kadonnutta Anni Törniä on etsitty tiiviisti. Poliisi sai pian runsaasti uutta tietoa, jonka johdosta asiasta kirjattiin Itä-Suomen poliisilaitokselle rikosilmoitus ja poliisilla oli syytä epäillä, että 29-vuotias Törn oli joutunut henkirikoksen uhriksi.

Vakuutusalalla työskentelevä Törn oli ollut lauantai-iltana juhlimassa ystäviensä luona, jonka jälkeen hänen oli ollut määrä mennä miesystävänsä luokse. Poliisi ilmoitti pidättäneensä asiaan liittyen savonlinnalaisen miehen, joka alustavassa puhuttelussa myönsi myötävaikuttaneensa Törnin menehtymiseen.

Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä tappo. Etelä-Savon käräjäoikeus vangitsi eilen kyseisen 32-vuotiaan miehen, joka mediatietojen mukaan on Anni Törnin myös vakuutusalalla työskentelevä miesystävä.

Poliisi jatkoi saamiensa tietojen pohjalta etsintöjä. Etsintäaluetta oli saatu rajattua epäillyn kertoman pohjalta, muun muassa vesistöetsintöjä tehtiin Laitaatsalmessa. Eilen illalla poliisi vahvisti, että epäillyn henkirikoksen uhriksi joutuneen Anni Törnin ruumis on löydetty.

Vaikka henkilöllisyydestä ei poliisin mukaan ole vielä täyttä varmuutta, niin hyvin todennäköisesti kyseessä on Anni Törn. Vainaja löytyi maastosta epäillyn esitutkinnassa antaman kertomuksen perusteella.

Poliisilla on ilmoituksensa mukaan hyvä käsitys tapahtumien kulusta ja nyt uhrin löydyttyä tutkinnan palaset alkavat olla kasassa. Törnin löytöpaikan sijaintia tai muitakaan siihen liittyviä yksityiskohtia ei poliisi kuitenkaan tule tässä vaiheessa julkistamaan.

Lue myös: Kadonnut nuori nainen löytyi menehtyneenä maastosta – tapaukseen ei epäillä liittyvän rikosta

Kommentoi Facebookissa