Kadonneen etsinnät lopetettiin tuloksettomina – vanha mies lähti aamulenkille eikä palannut

Ounasjoki virtaa halki Tepaston kylämaisemia.

Ounasjoki virtaa halki Tepaston kylämaisemia. (Kuva AOP)

Etsinnässä on käytetty ilma-aluksia, koiria, pintapelastajia ja hydrokopteria.

KADONNUT Poliisi, muut viranomaiset ja vapaaehtoiset ovat etsineet tuloksetta Kittilän Tepastosta perjantaina 23.11. kadonnutta 78-vuotiasta miestä. Poliisi etsi kadonnutta yhdessä Vapepan, rajavartiolaitoksen, pelastuslaitoksen, puolustusvoimien virka-apuosaston ja lukuisten vapaaehtoisten kanssa.

Etsintöjä on tehty laajoilla alueilla maastossa perjantaista lähtien. Myös läheisen joen sula- ja koskipaikkoja tarkastettiin. Etsinnässä on käytetty miehitettyjä ja miehittämättömiä ilma-aluksia, koiria, pintapelastajia ja hydrokopteria. Kadonneesta ei ole saatu minkäänlaista havaintoa etsintöjen aikana.

Mies katosi lähdettyään perjantaina kello yhdeksän jälkeen aamulenkille. Hän ei saapunut takaisin kotiinsa, eikä häneen ole saatu yhteyttä. Kadonneen tuntomerkit ovat mustat housut, ruskea tuulitakki, kalju ja normaalivartaloinen.

Poliisi jatkaa asian tutkintaa ja käynnistää tarvittaessa etsintöjä, mikäli uusia tietoja tai vihjeitä ilmaantuu. Poliisi kiittää kaikkia etsintään osallistuneita vapaaehtoisia ja yhteistyöviranomaisia.

Lue myös: Rajavartioston pienoiskopteri löysi kadonneen – kylmettynyt vanha mies makasi metsässä

Kommentoi Facebookissa