Kadonnutta Rasmus Takaluomaa on etsitty myös joelta – mukana 12 poliisia ja 3 poliisikoiraa

Etsinnän kohteena oleva Rasmus Takaluoma katosi marraskuussa. (Kuva Poliisi)

Jäljettömiin kadonnutta 16-vuotiasta Rasmusta etsittiin Lapuan keskustasta ja Lapuanjoelta.

KADONNUT Poliisi on keskiviikkona etsinyt kadonnutta 16-vuotiasta Rasmus Takaluomaa Lapuan keskustasta ja Lapuanjoelta. Etsintöihin on osallistunut 12 poliisia ja 3 poliisikoiraa.

Lapuanjoella on koirilla ja veneellä etsitty keskustasta aina Kaunissaarelle asti. Tavoitteena oli päästä Lapuan ja Kauhavan kunnanrajalle asti. Etsinnät eivät olleet iltapäivään mennessä tuottaneet tulosta, mutta etsintöjä jatketaan seuraavana päivänä Lapuanjoella Kauhavan puolella.

Rasmus Takaluoma lähti 11.11. kaverinsa kanssa todennäköisesti Alajärvelle. Viimeinen varma havainto Takaluomasta on hotelli-ravintola Lapuahovista 12.11., kun Takaluoma poistettiin ravintolasta järjestyksenvalvojien toimesta. Ravintolassa sattuneessa käsikähmässä osallisena oli vapaalla ollut poliisi.

Etsinnöissä ja tutkinnassa poliisi on muun muassa tehnyt maastoetsintöjä ja pankkitiedusteluja, puhuttanut havaintojen tekijöitä ja Takaluoman tuttuja, tarkistanut valvontakameroita sekä tehnyt poliisilain mukaisia kotietsintöjä. Tutkinnassa ilmi tulleiden tietojen perusteella ei ole syytä epäillä katoamiseen liittyvän rikosta.

Lue myös: Maastosta löytyi tuntematon vainaja – ”Poliisi ei tässä vaiheessa epäile asiassa rikosta”

Kommentoi Facebookissa