Kahden hengen kuoleman aiheuttaneen miehen selitys – ”Ei omien sanojensa mukaan muista tapahtunutta”

Poliisi on kuulustellut miestä, jonka epäillään aiheuttaneen kahden hengen kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden.

Poliisi on kuulustellut miestä, jonka epäillään aiheuttaneen kahden hengen kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden. (Kuva AOP)

Väärään suuntaan ajanut auto aiheutti onnettomuusiltana useita vaaratilanteita.

LIIKENNETURVALLISUUS Länsi-Uudenmaan poliisi on päässyt kuulustelemaan miestä, jonka epäillään aiheuttaneen kahden hengen kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden Kehä III:lla Espoossa 17.10.

Kuulustelut toteutettiin heti, kun itsekin nokkakolarissa loukkaantuneen epäillyn terveydentila sen mahdollisti. Kuulusteluissa mies on kertonut, että hän ei muista tapahtuneesta mitään.

− Se, että epäilty ei omien sanojensa mukaan muista tapahtunutta, ei estä tutkinnan loppuunsaattamista. Ainoastaan teon motiivi jää nyt epäselväksi. Miestä epäillään edelleen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta, ja tapaus siirtyy myöhemmin syyttäjälle, kertoo komisario Ilkka Kantola.

Väärään suuntaan ajanut auto aiheutti onnettomuusiltana useita vaaratilanteita Vantaalla ja Espoossa. Ennen onnettomuutta poliisi ajoi omalla kaistallaan kuljettajan rinnalla, yrittäen saada häntä pysähtymään. Näin ei kuitenkaan tapahtunut, ja auto törmäsi vastaan tulleeseen henkilöautoon.

Lue myös: Virolaiskuljettaja ajoi väärään suuntaan – kaksi henkilöä menehtyi nokkakolarissa

Kommentoi Facebookissa