Kahden miehen välille tuli riitaa – poliisi löysi vatsaan ammutun uhrin läheiseltä pellolta

Poliisi jatkaa asian selvittämistä tapon yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä tapon yrityksenä ja ampuma-aserikoksena. (Kuva AOP)

Asunnolla oli tapahtuma-aikaan kolme miestä, jotka olivat nauttineet runsaasti alkoholia.

TAPON YRITYS Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 6.11.2020 hieman puolen yön jälkeen tapahtuneesta ampumisesta Pellossa Rantatiellä. Ilmoituksen mukaan yhtä miestä oli ammuttu. Asunnolla oli tapahtuma-aikaan kolme miestä, jotka olivat nauttineet runsaasti alkoholia.

Yksi miehistä oli ollut yläkerran asunnossa, kun alakerrassa kahden muun miehen välillä oli tullut riitaa. Jossain vaiheessa toinen miehistä oli ampunut toista miestä vatsaan. Sekä ammuttu että ampuja olivat poistuneet asunnosta. Ampuja oli sen jälkeen juossut takaisin asunnolle, mistä hänet ja kolmas asunnolla olleista miehistä otettiin kiinni.

Ammutuksi tullut mies otettiin poliisin haltuun ja ensihoidon huostaan läheiseltä pellolta. Mies toimitettiin ensihoidon toimesta Oulun yliopistolliseen sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Rikoksen uhrin tila on vakaa, eikä välitöntä hengenvaaraa enää ole.

Poliisi on päässyt kuulemaan kaikkia paikalla olleita. Rikoksesta epäilty on poliisin hallussa ja kolmas asunnolla olleista miehistä on päästetty pois. Poliisi jatkaa asian selvittämistä tapon yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.

Lue myös: Hirsimökki paloi yöllä – pelastuslaitoksen savusukeltajat löysivät vainajan

Kommentoi Facebookissa