Kaisa Mäkäräinen kirjoitti viestin uransa jatkosta rantahiekkaan – ”Nähdään ensi kaudella”

Kaisa Mäkäräinen antoi keväällä lupauksensa turvallisemman liikenteen puolesta autourheilun kansallisen lajiliiton AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelman valtakunnallisessa kampanjassa.

Kaisa Mäkäräinen antoi keväällä lupauksensa myös turvallisemman liikenteen puolesta autourheilun kansallisen lajiliiton AKK:n Turvassa Tiellä -ohjelman valtakunnallisessa kampanjassa. (Kuva Joona Kotilainen/ AKK)

Suomalainen maailmancupin kokonaiskilpailun voittaja ilmoitti jatkostaan videoviestissä.

AMPUMAHIIHTO Kirkkaimman ampumahiihtotähtemme Kaisa Mäkäräisen uran jatkosta on odoteltu tietoa jo lähes Pyeongchangin hieman pieleen menneistä talviolympiakisoista asti.

Kausi sinänsä oli 35-vuotiaalle ampumahiihtäjälle menestyksekäs, hän voitti viimeisten kisojen huikeiden vaiheiden jälkeen maailmancupin kokonaiskilpailun.

Kaikkiaan Kaisa Mäkäräinen on saavuttanut urallaan MM-kullan lisäksi kerran hopeaa ja neljästi pronssia. Maailmancupin kokonaiskilpailun yksi Suomen suosituimmista urheilijoista on voittanut kolme kertaa.

Toukokuun alussa Ampumahiihtoliitto julkaisi valmennusryhmänsä, josta puuttuivat kuitenkin sekä Kaisan että myös uransa jatkoa miettivän Mari Laukkasen nimet. Nyt Kaisa Mäkäräinen on julkaissut sosiaalisen median tileillään videoviestin, jossa hän kävelee hiekkarantaan ja piirtää kepillä siihen tervehdyksen.

”C U next season”

Suomeksi teksti tarkoittaa ”nähdään ensi kaudella”, joten lupaus tulevasta kaudesta voidaan pitää lähes virallisena. MM-kisat käydään ensi kaudella Ruotsin Östersundissa.

  • Kaisan videotervehdykseen voit klikata tästä

Lue myös: Kansa ei hylkää Kaisaa – ampumahiihtäjä on edelleen suomalaisten suosikkiurheilija

Kommentoi Facebookissa