Kaksi alaikäistä poikaa yritti tappaa kolmannen teräaseella – ”Asianomistaja on saanut vakavat vammat”

Paikalle tullut poliisipartio on antanut uhrille ammattitaitoisesti ensiapua.

Paikalle tullut poliisipartio on antanut uhrille ammattitaitoisesti ensiapua. (Kuva AOP)

Helsingin poliisi pyytää tapahtumapaikalle tulleen auton kuljettajaa ilmoittautumaan.

TAPON YRITYS Helsingin poliisilaitoksen nuorisoryhmä tutkii Helsingin Sörnäisissä tapahtunutta epäiltyä tapon yritystä. Teko on tapahtunut sunnuntaina aamulla 23.2.2020 Lintulahdenaukion läheisyydessä.

Tapahtumapaikalla on ollut kolme keskenään tuttua alaikäistä poikaa. Kahta näistä pojista epäillään kolmannen pojan tapon yrityksestä. Teon tarkemmasta motiivista ei ole tällä hetkellä tietoa.

– Ensimmäisenä paikalle tullut poliisipartio on antanut uhrille poikkeuksellisen ammattitaitoisesti ensiapua, kertoo tutkinnanjohtaja Marko Forss.

Teossa on käytetty poliisin tietojen mukaan teräasetta, ja asianomistaja on saanut vakavat vammat, mutta hänellä ei ole hengenvaaraa. Poliisin tietojen mukaan tapahtumapaikalla Lintulahdenaukiolla on portista tullut auto, jonka ajajaa poliisi pyytää ilmoittautumaan nuorisoryhmälle.

Poliisi pyytää kaikkia tapahtumasta tietäviä ottamaan yhteyttä arkisin klo 8–16.15 Helsingin poliisilaitoksen nuorisoryhmään puh. 0295 470 610 tai sähköpostilla nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi.

Lue myös: Alle 15-vuotias haavoitti teräaseella toista oppilasta – koulun ovet suljettiin ja poliisi otti tekijän kiinni

Kommentoi Facebookissa