Katollaan ollut henkilöauto syttyi tuleen moottoritien kaistojen välissä – 17-vuotias kuljettaja menehtyi

Ajoneuvoa kuljettanut 17-vuotias mies oli lennähtänyt autosta ulos ja hän menehtyi tapahtumapaikalle.

Ajoneuvoa kuljettanut 17-vuotias nuori mies oli lennähtänyt autosta ulos ja hän menehtyi tapahtumapaikalle. (Kuvituskuva Fotolia)

Vakava liikenneonnettomuus tapahtui sunnuntaiaamuna Kuopiontiellä Liperissä.

ONNETTOMUUS Liperin ja Joensuun rajamailla Kuopiontiellä, Liperin puolella, tapahtui vakava liikenneonnettomuus sunnuntaiaamuna hieman ennen kello kuutta. Hätäkeskukseen ilmoitettiin liikenneonnettomuuden tapahtuneen Marjalan kohdilla.

Ensimmäinen poliisipartio oli nopeasti tapahtumapaikalla, ja se havaitsi moottoritien kaistojen välissä tulessa sekä katollaan olevan ajoneuvon. Poliisipartio aloitti alkusammutuksen, mutta palo saatiin kokonaan sammumaan vasta pelastuslaitoksen saavuttua paikalle.

Poliisin alustavan tiedon mukaan ajoneuvo oli tullut ilmeisen kovaa vauhtia Kuopion suunnasta ja toistaiseksi tuntemattomasta syystä ajautunut kaistoja erottavien kaiteiden väliin. Ajoneuvoa kuljettanut 17-vuotias nuori mies oli lennähtänyt autosta ulos ja hän menehtyi tapahtumapaikalle. Ajoneuvossa ei ollut muita henkilöitä.

Onnettomuuspaikan raivaamisen sekä tapahtumapaikkatutkinnan vuoksi Kuopiontie oli suljettuna noin kello 11 saakka, liikenne ohjattiin kulkemaan Ylämyllyntien kautta. Poliisi jatkaa tapahtuman tutkintaa.

Poliisi haluaa kiittää ensimmäisinä paikalle tulleita siviilihenkilöitä, joiden toiminta oli esimerkillistä onnettomuuspaikalla muun muassa liikenteen ohjaamisessa. Heidän toimintansa varmisti ensimmäisenä paikalla olleen poliisipartion turvallisen työskentelyn onnettomuuspaikalla moottoritiellä.

Lue myös: Henkilöauto suistui ohitustilanteen jälkeen ojaan – autoa kuljettanut nuori mies menehtyi

Kommentoi Facebookissa