Katso video: Patrik Laine tykitti viisi maalia yhdessä ottelussa – ”Aina kun koskin kiekkoon, se meni jotenkin maaliin”

Patrik Laineen maalijyvä on ollut kohdillaan viimeisimmissä otteluissa.

Patrik Laineen maalijyvä on ollut kohdillaan viimeisimmissä otteluissa. (Kuva AOP)

Patrik Laine nousi yksin NHL:n maalipörssin kärkeen kaikkiaan 19 osumalla.

JÄÄKIEKKO Winnipeg Jetsin Patrik Laine on hurjassa vireessä. Hän on tehnyt neljässä viimeisimmässä ottelussa peräti 11 maalia. Maalitehtailu huipentui viime yön NHL-kierroksella, jossa Laine tykitti uskomattomat viisi maalia St. Louis Bluesin verkkoon.

Ensimmäisen maalin Laine teki nopealla laukauksella avauserässä. Seuraava syntyi ylivoimalla toisessa erässä tutulta paikalta, kolmas Kyle Connorin syötöstä ylivoimahyökkäyksestä. Neljännen maalin Laine nosti kiekonriiston jälkeen toisen erän loppuhetkillä, viidennessä hänet oli unohdettu vapaana maalille kolmannen erän alussa.

http://

Maali-ilottelu päättyi lopulta Winnipegin voittoon maalein 8–4 ja Patrik Laine nousi yksin NHL:n maalipörssin kärkeen kaikkiaan 19 osumalla. Pohjois-Amerikassa rakastetaan tilastoja, ja Patrik Laineen kerrotaan olevan myös vasta kolmas viisi maalia yhdessä NHL-ottelussa tehnyt pelaaja kaudesta 1997–98 alkaen.

– Tuntui, että aina kun koskin kiekkoon, se meni jotenkin maaliin, Patrik Laine kommentoi tyytyväisenä ottelun jälkeen lehdistölle.

Patrik Laineen taidoista nähtiin vastikään väläys myös Suomessa, kun hän teki hattutempun Helsingissä pelatussa ottelussa Florida Panthersia vastaan.

Lue myös: Hattutemppu kruunasi Patrik Laineen illan – katso video Helsingin NHL-ottelun kolmesta maalista

Kommentoi Facebookissa