Kodin remontti edullisemmin – lainavertailupalvelun avulla löydät sopivan lainan helposti

Kuva Nordbank

Vakuudeton laina sopii kaikenlaisten remonttien toteuttamiseen.

Moni haaveilee kodin remontoimisesta, mutta usein projekti on sen verran iso, että sitä varten tarvitaan paljon rahaa. Uusi keittiö tai kylpyhuone saattaa maksaa tuhansia euroja, joten ei ole ihme, ettei kaikilla ole varaa tehdä remonttia säästöillä. Tämän vuoksi moni toteuttaa unelmiensa remontin lainalla.

Aina, kun aiot hakea lainaa, kannattaa panostaa lainojen vertailuun. Nordic Bankin lainavertailussa saat kilpailutettua yli 30 eri pankkia ja rahoitusyhtiötä yhdellä täysin ilmaisella ja helpolla hakemuksella. Pienellä vaivalla voit säästää merkittäviä summia rahaa. Nordic Bankin kautta voit hakea lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Vakuudeton laina sopii kaikenlaisten remonttien toteuttamiseen

Sekä pienet pintaremontit että suuremmat remontit, kuten talon lämmitysjärjestelmän vaihtaminen, onnistuvat vakuudettomalla lainalla. Tällaista lainaa voi nimittäin hakea enintään jopa 70 000 euroa. Keittiöremontti on yksi tärkeimmistä remonteista, sillä tilan pitäisi olla sekä käytännöllinen, turvallinen että kaunis. Lainalla voit uudistaa keittiötä juuri sen verran kuin itse haluat. Keittiöön saa uuden ilmeen esimerkiksi pelkästään maalaamalla seiniä ja kaapistoja. Toisinaan kuitenkin on varmasti paikallaan tehdä isompi remontti, jossa uusitaan kaikki lattiasta kattoon. Uusi keittiö tekee kodista viihtyisämmän ja voi nostaa asunnon arvoa.

Myös pienellä pintaremontilla saattaa olla yllättävän suuri vaikutus asunnon viihtyisyyteen. Nuhjuiset tapetit on kiva välillä vaihtaa uusiin. Värimaailma, joka ei enää miellytä, on mukava päivittää vastaamaan nykyistä makua.  Pintaremontti voi olla hyvä vaihtoehto silloinkin, kun asunto aiotaan laittaa pian myyntiin. Siistit pinnat saattavat houkutella paikalle lisää potentiaalisia ostajia.

Monissa vanhoissa taloissa on vielä öljylämmitys. Sen vaihtaminen johonkin toiseen järjestelmään, esimerkiksi maalämpöön tai ilma-vesilämpöön on usein taloudellisesti järkevää. Öljylämmityksestä luopumisesta saa nyt korotetun kotitalousvähennyksen. Vähennystä voi saada kyseisestä remontista enintään 3500 euroa. Tuolla summalla saa jo lyhennettyä remonttilainaa mukavasti. Myös Ely-keskus ja ARA myöntävät avustuksia öljylämmityksestä luopumiseen ja talon energiatehokkuuden parantamiseen.

Vakuudeton käyttölaina voi olla joko kerralla tilille maksettava laina tai joustoluotto, jossa asiakas voi itse tehdä useita nostoja luottorajan puitteissa. Kertaluontoinen laina on hyvä vaihtoehto, jos osaat arvioida jo etukäteen melko tarkasti, millaisen lainasumman tarvitset. Joustoluotto taas sopii paremmin silloin, jos et ole varma, minkä verran lainaa tarvitset tai haluat vain vahvistaa taloudellista puskuriasi. Luottotililtä voi nostaa rahaa, jos sille ilmenee tarve. Korkoja tällaisessa lainassa maksetaan vain siitä osasta, joka on nostettu omalle tilille.

Miksi remontti kannattaa toteuttaa käyttölainalla?

Maksa remontin kustannukset erissä

Käyttölaina antaa sinulle mahdollisuuden maksaa remontin kustannukset pienemmissä erissä kuukausittain. Laina-aika sovitaan tavallisesti 1 – 15 vuoden mittaiseksi.

Monta hankintaa yhdellä lainalla

Voit yhdistää monta eri hankintaa samaan lainahakemukseen. Jos aiot esimerkiksi tehdä remonttia kotona ja lisäksi autosi on korjauksen tarpeessa, voit hakea kerralla sellaisen lainasumman, joka kattaa molemmat menot. Tällä tavalla pääset halvemmalla, kun sinulla on vain yksi laina.

Nopea

Lainaa on helppo hakea ja lainatarjouksia alkaa tulla pian. Kun olet valinnut tarjouksista itsellesi sopivimman vaihtoehdon, saat rahat omalle tilillesi yhden arkipäivän kuluessa, parhaassa tapauksessa jo samana päivänä. Ei tarvitse käydä pitkiä lainaneuvotteluita, vaan saat rahat nopeasti käyttöösi ja pääset toteuttamaan remonttia.

Helppo hakea

Käyttölainan hakeminen on erittäin helppoa. Tarvitset siihen vain verkkopankkitunnukset ja laitteen, jolla pääset nettiin. Hakemuksen täyttäminen vie vain hetken ja alat pian saada tarjouksia sähköpostiisi.

Helppo kilpailuttaa

Vakuudettomien lainojen kilpailutus on helpompaa kuin vakuudellisten pankkilainojen kilpailutus. Sinun ei tarvitse pyytää tarjousta jokaisesta rahoitusyhtiöstä erikseen. Voit saada lainavertailupalvelussamme kymmeniä tarjouksia täyttämällä vain yhden ilmaisen hakemuksen. Lisäksi näet kätevästi kaikki tarjoukset koron mukaan järjestettynä kirjautumalla verkkopalveluumme.

Säästä rahaa kilpailuttamalla käyttölainat

Lainojen kilpailuttaminen on tärkeää, sillä rahoituslaitosten tarjoamien lainojen korot ja ehdot vaihtelevat suuresti. Kilpailuttamalla löydät sinun tarpeisiisi sopivan käyttölainan ja voit säästää huomattavia summia rahaa.

Lainavertailupalvelut ovat erittäin suosittuja, sillä ne tarjoavat helpon ja nopean tavan löytää juuri omaan tilanteeseen sopiva laina. Lainahakemuksen täyttäminen ei vie kauaa ja vastauksia alkaa tulla usein jo parissa minuutissa. Lainavertailupalvelu Nordic Bankissa tavoitat yhdellä hakemuksella yli 30 rahoituslaitosta, eli voit saada jopa kymmeniä tarjouksia. Voit löytää edullisen ja sinulle sopivan lainan sinulle tarjottujen lainaratkaisujen joukosta.

Näin helppoa lainojen kilpailuttaminen on:

1 Täytä ilmainen hakemus Nordic Bankin nettisivuilla.

2 Vertaile lainatarjouksia.

3 Valitse paras tarjous ja nosta rahat tilillesi. Saat rahat yhden arkipäivän kuluessa.

Pelkkä hakemuksen tekeminen ja tarjousten katsominen ei velvoita ottamaan lainaa. Voit huoletta kokeilla, millä hinnalla saisit lainaa ilman vakuuksia tällä hetkellä.

Artikkeli on yhteistyökumppanimme tuottamaa sisältöä

Kommentoi Facebookissa