Koripalloilusta nousi uusi ilmiö – Lauri Markkanen ilmestyi suomalaisten matkailutilastoihin

Nuori suomalainen laitahyökkääjätulokas Lauri Markkanen on esittänyt hienoja otteita koripalloliiga NBA:ssa.

Nuori suomalainen laitahyökkääjätulokas Lauri Markkanen on esittänyt hienoja otteita koripalloliiga NBA:ssa. (Kuva AOP)

Pääsiäisen suosituimpien matkakohteiden joukossa on nyt uusi tulokas, Chicago

KORIPALLO Suuren nettimatkatoimiston ebookersin suosituimpien matkakohteiden joukkoon on ilmestynyt uusi tulokas: Chicago. Pääsiäisen varatuimpien kohteiden listalla Chicago on nyt sijalla 19.

Vuotta aikaisemmin ebookers ei myynyt Chicagoon yhtään lentomatkaa Suomesta. Ebookersin markkinointipäällikön Leif Neuvosen mukaan Chicagon ilmestyminen suosituimpien matkakohteiden joukkoon aiheutti aluksi melkoista pään raapimista.

– Chicago? Miksi juuri Chicago? Miksi nyt? Kyllä sitä ihmeteltiin ihan ääneen ennen kuin joku keksi: Lauri Markkanen, sanoo Neuvonen.

Lauri Markkanen on suomalaisen koripalloilun supertähti, joka debytoi Pohjois-Amerikan koripallosarja NBA:ssa Chicago Bullsin pelipaidassa lokakuussa 2017. Markkasen ensimmäisen NBA-kauden pelaaminen on ollut sitä luokkaa, että häntä on hehkutettu Atlantin molemmin puolin.

– Päättelimme, että ei tähän ilmiöön voi muuta selitystä olla. Lauri liikuttaa suomalaisia ja Markkas-buumi näkyy jo koko kansan matkailutilastoissa, sanoo Neuvonen.

Pohjois-Amerikasta pääsiäisen suosituimpien matkakohteiden joukkoon ei Chicagon lisäksi yltänyt muita kaupunkeja. Kärkeä pitävät tutut eurooppalaiskaupungit: Praha, Budapest, Lontoo ja Berliini.

Pääsiäisen suosituimmat kohteet ebookersilla

1 Praha

2 Budapest

3 Lontoo

4 Berliini

5 Gdansk

6 Amsterdam

7 Rooma

8 Riika

9 Barcelona

10 Pariisi

Kommentoi Facebookissa