Kotiutuvat varusmiehet ottivat tuvassa valokuvia naamioasuissa – yhden varusmiehen puku syttyi tuleen

Uhri sai vakavia palovammoja ja hän on sairaalahoidossa.

Uhri sai vakavia palovammoja ja hän on sairaalahoidossa. (Kuva Fotolia)

Muut paikallaolijat ryhtyivät välittömästi antamaan apua uhrille.

VAMMANTUOTTAMUS Poliisi on 15.12.2020 aloittanut esitutkinnan asiassa, jossa varusmies sai palovammoja Kainuun Prikaatissa illalla 14.12. Puolustusvoimat on pyytänyt poliisia suorittamaan asian esitutkinnan.

Tällä viikolla kotiutuvat varusmiehet olivat kokoontuneet yhdessä tuvassa ja ottaneet valokuvia pukeutuneena naamioasuihin. Tilanteessa oli käsitelty sytytintä ja toistaiseksi tuntemattomasta syystä yhden varusmiehen puku oli syttynyt tuleen.

Muut paikallaolijat ryhtyivät välittömästi antamaan apua uhrille, mutta hänen vaatteensa saatiin sammumaan vasta käytävällä olleessa suihkussa. Uhri sai vakavia palovammoja ja hän on sairaalahoidossa. Kaikki tuvassa olleet kymmenkunta varusmiestä altistuivat palossa syntyneelle savulle.

Tekoa tutkitaan törkeänä vammantuottamuksena ja palvelusrikoksena. Tämänhetkisen tiedon perusteella kyseessä ei ole tahallinen teko. Nimikkeet voivat tarkentua tutkinnan kuluessa. Esitutkinta on aivan alkuvaiheessa ja poliisi jatkaa asian selvittämistä yhteistyössä Puolustusvoimien kanssa.

Lue myös: Kolme varusmiestä kunnostautui liikenneonnettomuudessa – kolariauton kuljettaja menehtyi avusta huolimatta

Kommentoi Facebookissa