Koulun pihalla puukotettiin 17-vuotiasta poikaa – paikalla on yöllä ollut useita nuoria

Koulun pihalla tapahtuneita tekoja tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä, pahoinpitelynä sekä laittomana uhkauksena

Koulun pihalla tapahtuneita tekoja tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä, pahoinpitelynä sekä laittomana uhkauksena. (Kuva AOP)

Törkeä pahoinpitely tapahtui Billnäsin koulun pihalla Raaseporissa.

PAHOINPITELY Hätäkeskukseen on 30.6.2020 hieman ennen puolta yötä ilmoitettu Billnäsin koulun pihalla tapahtuneesta puukotuksesta. Paikalla on ollut useita nuoria ja tilanne on kehittynyt siten, että 17-vuotiasta poikaa on lyöty veitsellä ylävartalon alueelle.

Asianomistaja on toimitettu sairaalaan hoidettavaksi. Poliisi on ottanut kiinni kaksi henkilöä rikoksesta epäiltynä. Heidän osallisuutta rikoksiin selvitetään. Kiinniotetuista toinen on syntynyt 1960-luvulla ja toinen on alle 18-vuotias.

Juttuvinkki: Kaksi alaikäistä poikaa yritti tappaa kolmannen teräaseella – ”Asianomistaja on saanut vakavat vammat”

– Esitutkinta on ihan alkutekijöissään ja tutkinnallisista syistä poliisi ei tässä vaiheessa voi kommentoida tarkemmin tapahtumien kulkua, vammojen laatua tai kiinniotettuihin henkilöihin liittyviä asioita, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mats Sjöholm Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta.

Henkilöt olivat poistuneet ajoneuvolla ennen poliisin saapumista, mutta he jäivät kiinni suhteellisen nopeasti. Koulun pihalla tapahtuneita tekoja tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä, pahoinpitelynä sekä laittomana uhkauksena.

Lue myös: Tapon yrityksen osalliset ovat alle 18-vuotiaita – uimarannalla samana iltana tapahtunut pahoinpitely ei liity asiaan

Kommentoi Facebookissa