Kovaa peliä kunnallispolitiikassa – perättömiä puheita ja puolueaktiivista rikosilmoitus

Yrittäjän kertoman mukaan on levitetty muun muassa väitettä siitä, että yrittäjä olisi nettikirjoitusten johdosta rikostutkinnassa.

Yrittäjän kertoman mukaan on levitetty muun muassa väitettä siitä, että yrittäjä olisi nettikirjoitusten johdosta rikostutkinnassa. (Kuvituskuva Fotolia)

Tamperelainen yrittäjä on tehnyt rikosilmoituksen paikallisesta perussuomalaisten johtohenkilöstä.

RIKOSILMOITUS Tamperelainen yrittäjä on toiminut aiemmin muun muassa Tampereen perussuomalaisten hallituksessa. Sittemmin erimielisyyttä lienee ilmennyt, sillä yrittäjä on tehnyt eräästä puolueen paikallisesta johtohenkilöstä rikosilmoituksen.

Yrittäjä väittää kyseisen henkilön syyllistyneen törkeään kunnianloukkaukseen.

– Hän on levittänyt minusta perättömiä juttuja, valheita pitkäkestoisesti. Se on ollut erittäin haitallista yritystoiminnalleni, yrittäjä sanoo.

Kertomansa mukaan yrittäjä oli joutunut identiteettivarkauden uhriksi. Joku oli kirjoittanut hänen nimissään nettiin perättömiä asioita.

– En juurikaan käy netissä, paitsi työasioissa. En kirjoita sinne asiattomuuksia. Se olisi tuhoisaa minulle, yrittäjä sanoo.

Yrittäjän kertoman mukaan on levitetty muun muassa väitettä siitä, että yrittäjä olisi nettikirjoitusten johdosta rikostutkinnassa. Yrittäjä on tehnyt väitteistä rikosilmoituksen.

– Tässä ammatissa ei ole suotavaa olla rikostutkinnassa, yrittäjä sanoo.

– Poliisi suhtautui asiaan vakavasti. Väite siitä, että minä olen rikostutkinnassa, on elinkeinoani vaarantava asia.

Perussuomalaisten paikallinen johto on yrittäjän mukaan pyytänyt vetämään rikosilmoituksen pois.

– Sanoin, että en vedä. Jos puhutaan perättömiä kuukausitolkulla, johonkin täytyy tulla stoppi, yrittäjä sanoo.

Tampereen perussuomalaisten johtoporras ei suostu kommentoimaan asiaa. Myöskään henkilö, josta rikosilmoitus on tehty, ei kommentoi asiaa.

– Minun ei tarvitse tästä asiasta keskustella, koska minä en ole tällaisesta rikosilmoituksesta tietoinen, syytösten kohteena oleva henkilö sanoo.

Lue myös: Valtakunnansyyttäjä tutki kansanedustajan Facebook-viestit –”Ei syytettä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan”

Kommentoi Facebookissa