Kovaa vauhtia henkilöautolla punaisia päin – kolari johti nuoren kuljettajan kuolemaan

Pelastuslaitos joutui irrottamaan henkilöt törmäyksen kohteeksi joutuneesta autosta. (Kuvituskuva Poliisi)

Henkilöauto oli ajanut liikennevaloristeyksessä toisen auton kylkeen.

LIIKENNETURVALLISUUS Itä-Uudenmaan poliisi tutkii kahden henkilöauton välistä kolaria, jossa menehtyi yksi henkilö. Kolari tapahtui Järvenpäässä Pajalan alueella, Pohjoisväylän ja Pajalantien risteyksessä lauantaina noin klo 00.40 aikaan.

Paikalla suoritettujen puhutusten perusteella toinen auto oli ajanut kovalla vauhdilla päin punaisia liikennevaloja ja törmännyt risteyksessä toisen auton kylkeen. Punaisia päin ajaneessa autossa oli kuljettajan lisäksi kolme muuta henkilöä ja he kaikki olivat päässeet ulos autosta.

Törmäyksen kohteeksi joutuneessa autossa oli kuljettaja ja kaksi matkustajaa. Pelastuslaitos joutui irrottamaan henkilöt autosta. Kyseisen auton kuljettaja menehtyi ja kolarissa loukkaantuneet toimitettiin sairaalaan. Autoissa olleet henkilöt ovat syntyneet vuosina 2003–2006.

Poliisi kirjasi tapahtumasta rikosilmoituksen muun muassa rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, kuolemantuottamus ja rattijuopumus. Nimikkeet saattavat tarkentua esitutkinnan edetessä.

Lue myös: Liikenteen kuolonuhreista on jalankulkijoita 10 prosenttia – joka viides menehtyi suojatiellä

Kommentoi Facebookissa