Kuolonkolari vaati jo neljännen uhrin – poliisi pyytää havaintoja ylinopeutta ohitelleista autoista

Ohittajaa vastaan tulleen henkilöauton kuljettaja menehtyi Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. (Kuvituskuva Fotolia)

Tummat Mercedes-Benz ja BMW ajoivat huomattavaa ylinopeutta jo pitkään ennen onnettomuutta.

ONNETTOMUUS Valtatiellä 11 Sastamalassa lauantaina 8.5.2021 tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa on kuollut kaikkiaan neljä henkilöä. Kaksi henkilöä on edelleen sairaalahoidossa.

Kolme uhreista menehtyi onnettomuuspaikalla, neljäs uhri, noin 70-vuotias mies kuoli keskiviikkona 12.5.2021 Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Neljäs uhri oli ohitustilanteessa vastaan tulleen henkilöauton kuljettaja. Auton matkustaja on edelleen sairaalahoidossa. Ohittaneen ajoneuvon yksi matkustaja on myös edelleen sairaalahoidossa.

Kolme muuta onnettomuudessa menehtynyttä olivat ohittaneen auton kuljettaja ja yksi matkustaja sekä vastaan tuleen auton perässä ajanut moottoripyöräilijä, joka törmäsi kolaroineisiin autoihin.

Juttuvinkki: Nelikymppisen miehen kaasujalka oli kuuma – henkilöauton keskinopeus peräti 211 km/h

Poliisi on kuullut tapahtumaan liittyen todistajia, joiden kertoman perusteella on syytä epäillä, että onnettomuutta edelsi ohittaneen auton ja ohitustilanteessa olleen taaemman ohitettavan auton kesken huomattavaa ylinopeudella ajamista ja ohittelua. Poliisin tietojen mukaan ylinopeudella ajoa ja ohittelua oli tapahtunut jo useita kilometrejä ennen onnettomuuspaikkaa.

Poliisi pyytää tienkäyttäjien havaintoja kahden tumman henkilöauton, malliltaan Mercedes-Benz ja BMW, poikkeavasta liikennekäyttäytymisestä lauantailta 8.5.2021 kello 17–18.15 väliseltä ajalta valtatieltä 11 välillä Pori–Kiikoinen, Putaja. Havainnot voi ilmoittaa Sisä-Suomen poliisilaitoksen vihjesähköpostiin rikosvihjeet.pirkanmaa.sisa-suomi@poliisi.fi.

Lue myös: Ohittamaan lähtenyt henkilöauto törmäsi vastaantulijaan – kolme henkilöä menehtyi

Kommentoi Facebookissa