Kuolonuhri ja neljä loukkaantunutta – henkilöauton kuljettaja ei huomannut kääntyvää ajoneuvoa

Kääntymässä olleessa henkilöautossa oli neljä ihmistä, joista yksi on menehtynyt.

Kääntymässä olleessa henkilöautossa oli neljä ihmistä, joista yksi on menehtynyt. (Kuvituskuva AOP)

Törmätty henkilöauto oli liikkunut vastaantulevien kaistalle yhdistelmärekan väliin.

ONNETTOMUUS Aurassa tapahtui kolmen ajoneuvon vakava liikenneonnettomuus, jossa loukkaantui neljä ihmistä ja yksi menehtyi. Poliisi sai tiedon onnettomuudesta tiistaina klo 16.10.

Onnettomuudessa henkilöauto oli ajanut Turun suunnasta valtatietä 9, tarkoituksenaan kääntyä vasemmalle Riihikoskentien suuntaan. Takana ajaneen henkilöauton kuljettaja ei ollut huomannut kääntymässä olevaa henkilöautoa, vaan oli törmännyt tämän perään.

Törmätty henkilöauto oli liikkunut törmäyksen voimasta eteenpäin ja edelleen vastaantulevien kaistalle. Vastaantulevien kaistalla onnettomuuspaikaan lähestyi samaan aikaan yhdistelmärekka, jonka väliin henkilöauto ajautui.

Kääntymässä olleessa henkilöautossa oli neljä ihmistä, joista yksi on menehtynyt. Lisäksi toinen ajoneuvossa ollut on loukkaantunut erittäin vakavasti, toinen loukkaantui lievemmin. Perään törmänneen henkilöauton kuljettaja kuljetettiin myös Turun yliopistollinen keskussairaalaan tarkastukseen. Yhdistelmärekan kuljettaja ei loukkaantunut.

Valtatie 9 oli liikenteeltä suljettu noin puolentoista tunnin ajan ja liikenne ohjattiin onnettomuuspaikan ohi Riihikosken kautta.

Lue myös: Poliisipartio mittasi törkeät lukemat – mies hurjasteli huumepäissään 211 km/h

Kommentoi Facebookissa