Lastenkirja Pikku Papun orkesteri sai Emma-palkintoehdokkuuden

Pikku Papun Orkesteri on mukana nyt toisessa lastenkirjassa ja CD:llä.

Pikku Papun Orkesteri on säveltänyt kappaleet lastenkirjan CD:lle. (Kuva Tammi)

Maamme suurin ja arvostetuin musiikkialan palkintojenjakotilaisuus järjestetään helmikuussa.

EMMA Kuvittaja ja kirjailija Liisa Kallion Pikku Papun orkesteri + CD -teos on nimetty Emma-palkintoehdokkaaksi. Pikku Papun laulut -levyltä tuttu Pikku Papun Orkesteri on säveltänyt kirjan 16 hauskaa lorua lauluiksi ja esittää ne mukana tulevalla CD-levyllä.

Kirjaan on painettu myös nuotit lauluista. Lapsi oppii tunnistamaan monia eri instrumentteja ja eri maiden laululajeja: mukana on sambaa, folkia, countrya, itämaisia ja afrikkalaisia rytmejä. Runokirja, kuvakirja, laulukirja, nuottikirja ja CD, kaikki samassa paketissa.

Pikku Papun orkesteri -kirja on jo toinen samaa aihetta käsittelevä lastenkirja. Liisa Kallion ja Soili Perkiön sekä lapsia että aikuisia ihastuttanut Pikku Papun laulut (Tammi) ilmestyi 2012, ja myös se sisältää musiikki-cd:n. Siinä Pikku Papu hoitaa puutarhaa ja keksii hauskoja runoja, joissa seikkailevat puutarhan pienet asukkaat: leppäkertut, hyttyset, etanat, muurahaiset ja kastemadot.

Maamme suurin ja arvostetuin vuotuinen musiikkialan palkintojenjakotilaisuus Emma Gaala järjestetään 4.2.2017. Tunnustusta kuluneen vuoden aikana kotimaisen musiikin saralla ansioituneille tekijöille jakava gaala on nyt julkistanut vuoden 2016 palkintoehdokkaat. Palkintoja jaetaan 22 eri kategoriassa.

Pikku Papun Orkesteri
Liisa Kallio: Pikku Papun orkesteri (Tammi)

Kommentoi Facebookissa