Lauri Markkanen ei selittele Chicago Bullsin tilannetta – ”Tämä on turhauttavaa”

– Tämä on meistä kiinni, Lauri Markkanen tiivistää Chicago Bullsin tilanteen.

– Tämä on meistä kiinni, Lauri Markkanen tiivistää Chicago Bullsin tilanteen. (Kuva AOP)

Suomalaishyökkääjä harmittelee chicagolaisseuran heikkoja tuloksia NBA-koripalloliigassa.

KORIPALLO Chicago Bullsin suomalaistähti Lauri Markkanen myönsi auliisti Chicago Sun Timesin nettisivuilla, että hän on turhautunut chicagolaisseuran heikkoihin tuloksiin koripallon NBA-liigassa.

Chicago Bulls hävisi pistein 101–104 NBA:n heittopussille Cleveland Cavaliersille, joka lähti otteluun peräti 18 viimeisestä 19 NBA-ottelustaan hävinneenä.

– Olemme sanoneet sen usein – tietysti tämä on turhauttavaa. Meidän pitää vain pitää päämme ylhäällä. Kukaan ei tule olemaan pahoillaan meidän puolestamme. Tämä on meistä kiinni, Markkanen sanoi.

Cavaliers-ottelussa Markkasesta tuli ensimmäinen Chicago Bullsin pelaaja, joka on heittänyt vähintään kolme onnistunutta kolmosta seitsemässä perättäisessä ottelussa.

Sitä on aina pettynyt, kun ei voita

Chicago Bulls on hävinnyt 13 viimeisestä 14 ottelustaan. Myös valmentaja Jim Boylen kertoi ajatuksiaan Chicago Sun Timesille Cleveland-ottelun jälkeen.

– Sitä on aina pettynyt, kun ei voita. En ole lannistunut siitä, miten nämä tyypit pelasivat. Tarvitseeko meidän pelata paremmin? Tietysti, Bulls-valmentaja sanoi.

– Tässä on kyse siitä, että opimme voittamaan; opimme, miten kasvaa; opimme pelaamaan yhdessä.

Toimittaja Mark Potash hämmästeli chicagolaislehden jutussaan sitä, miten Boylen ei ole turhautunut, nolostunut tai lannistunut.

– Näyttää siltä, ettei Jim Boylenilla ole murtumispistettä, Potash aloitti juttunsa.

Itäisen konferenssin NBA-joukkueista vain Cleveland ja New York Knicks ovat pelanneet Chicago Bullsia huonomman alkukauden.

Lue myös: Lauri Markkasen Chicago Bulls -joukkuekaverit nokkapokkasilla – valmentaja ymmärtäväisenä

Kommentoi Facebookissa