Lauri Markkanen loukkaantui – sivuun useammasta ottelusta

Lauri Markkanen edustaa NBA:ssa Cleveland Cavaliersia. (Kuva NBA)

Lauri Markkanen on todennäköisesti viikkoja sivussa tositoimista loukattuaan nilkkansa NBA-ottelussa lauantaina.

KORIPALLO Cleveland Cavaliersin Lauri Markkanen loukkaantui lauantaina Oklahoma City Thunderia vastaan pelatussa NBA-ottelussa. Oikean nilkkansa telonut Markkanen ehti pelata ottelussa 13 minuuttia.

Cleveland.com -sivusto on tarjonnut tuoretta tietoa Markkasen tilanteesta. Sivuston mukaan röntgenkuvassa varmistui, että Markkasen nilkassa ei ole murtumaa. Vamma on kuitenkin sen verran vakava, että se saattaa pitää Markkasen sivussa useita viikkoja.

Markkanen teloi nilkkansa ottelun toisella neljänneksellä pyrkiessään torjumaan Shai Gilgeous-Alexanderin ajoa korille. Hän ei pystynyt poistumaan parketilta omin avuin.

Ennen loukkaantumistaan Markkanen ehti heittää yhdeksän pistettä. Hän nappasi myös kaksi levypalloa.

Cleveland kukisti Oklahoma City Thunderin kotonaan 94-87. Voitto oli Cavaliersille kuudes viimeisessä seitsemässä ottelussa.

Cleveland on NBA:n itäisen konferenssin sarjataulukossa viidentenä. Seura on pelannut tällä kaudella paremmin kuin osattiin odottaa.

Markkasen loukkaantuminen on Cavaliersille tietenkin paha takaisku, mutta ei katastrofi. Koronan takia kausi on ollut muutenkin rikkonainen ja todennäköisesti Markkanen tekee paluun tositoimiin helmikuun aikana.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Lauri Markkaselle kauden ennätyspisteet – uusi kotikaupunki ei ole tullut tutuksi

Kommentoi Facebookissa