Lauri Markkanen palasi viimein tositoimiin – ”Emme ansainneet voittoa”

Lauri Markkanen pussittaa koreja NBA:ssa Chicago Bullsin paidassa.

Lauri Markkanen pussittaa koreja NBA:ssa Chicago Bullsin paidassa. (Kuva AOP)

Lauri Markkanen palasi NBA-peleissä tositoimiin yli kuukauden tauon jälkeen.

KORIPALLO Loukkaantumisesta kärsinyt Lauri Markkanen palasi Chicago Bullsin vahvuuteen yli kuukauden tauon jälkeen, kun Bulls hävisi NBA-ottelussa kotikentällään Philadelphia 76ersille 105-127. Markkasen esitys oli kohtuullinen, vaikka Bulls hävisikin.

Markkanen upotti 23 pistettä. Hän upotti kaikki seitsemän kolmen pisteen heittoaan.

Bulls oli ottelussa kuitenkin pahasti alakynnessä. Voitto ratkesi jo hyvissä ajoin ennen päätössummeria

– Emme ansainneet voittoa ja emme edes ansainneet olla pelissä. Me emme tehneet mitään niin hyvin, että se olisi ollut niillä standardeilla, joita voittaminen vaatii, Bullsin päävalmentaja Billy Donovan kommentoi ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteen mukaan

Markkanen oli Bullsin paras pistemies. Hän upotti pelitilanneheittonsa 8/11, joista kolmoset siis puhtaasti 7/7. Markkaselle merkittiin myös neljä levypalloa ja yksi torjunnan.

– Puolustuksessa emme saaneet stoppeja ja menetimme palloa liikaa. Päästimme heidät vapaaheittoviivalle liikaa ja he saivat liikaa hyökkäyslevypalloja. Sitä ei saa tapahtua, siitä pitää oppia ja olla huomenna parempi, Markkanen kommentoi.

Chicago Bulls on aika lailla samassa jamassa kuin helmikuun alussa, jolloin Markkanen joutui sivuun. Itäisessä konferenssissa Bulls on sijalla 11 ensimmäisenä joukkueena pudotuspeliviivan alapuolella.

Kauden 35 ottelustaan Bulls on voittanut 16. Joukkueella on hyvä mahdollisuus pudotuspelipaikkaan.

Markkanen pelaa NBA:ssa nyt neljättä kauttaan. Pudotuspelejä hän ei ole saanut maailman kovimmassa koripalloliigassa vielä kokea.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: EM-kisoihin selviytynyt Susijengi päätti karsinnat tyylillä

Kommentoi Facebookissa