Lauri Markkanen sai oman kastikeperheen – osa tuotosta ohjataan vähävaraisille koripallonuorille

NBA:ssa pelaavan Lauri Markkasen nimikkokastike maustaa nyt suosittuja kanansiipiä.

NBA:ssa pelaavan Lauri Markkasen nimikkokastike maustaa nyt suosittuja kanansiipiä. (Kuva AOP ja Jussi Niiranen)

Suomen kirkkain koripallotähti Lauri Markkanen ja siipiravintola Hook solmivat sopimuksen.

NIMIKKOTUOTE Chicago Bullsissa korin poikineen heittänyt Lauri Markkanen saa oman kastikkeen. Erityisesti valtameren takana monilla tunnetuilla nimillä on omia tuoteperheitä, puhumattakaan näyttelijälegenda Paul Newmanista, jonka salaatinkastikkeista syntyi tuottonsa hyväntekeväisyyteen käyttävä kokonainen elintarvikeyhtiö.

Pohjois-Amerikan ammattilaiskentillä pelaava Suomen kirkkain koripallotähti ja siipiravintola Hookin johtoporras solmivat pitkään hierotun sopimuksen. Markkasen nimellä ja kuvalla markkinoidaan kahdeksaa kastiketta, joilla saa maustaa huimaan suosioon nousseita kanansiipiä.

Lauri Markkanen tienaa NBA:ssa miljoonia, joten hänen elantonsa ei ole kastikediilistä kiinni. Mutta ehkä sopimuksen tuotolla saadaan koripallokentälle uusia “laurimarkkasia”.

– Osa sopimuksen tuotosta menee nuorten vähävaraisten koripalloilijoiden hyväksi, sanoo Hookin johtoportaaseen kuuluva Juha Vuorio, koripallomiehiä itsekin.

Chicago Bullsin hyökkääjä on omalta osaltaan tukemassa myös vähävaraisia junioreita.
Chicago Bullsin hyökkääjä on omalta osaltaan tukemassa myös vähävaraisia junioreita. (Kuva Jussi Niiranen)

Sopimus on kaksivuotinen, mutta hintaa Vuorio ei paljasta.  Sopimuksen Lauri Markkasen kanssa tehnyt ravintola Hook on profiloitunut urheiluhenkisenä paikkana. Sen omistajakuntaan pienellä osuudella kuuluvat näyttelijä Eppu Salminen ja kiekkolegenda Raimo Helminen. Siipivillityksen aikoinaan Suomeen toivatkin NHL:ssä pelanneet suomalaiskiekkoilijat.

Toimintaa Hookilla on Tampereella, Helsingissä ja Turussa. Lauri Markkasen nimikkokastikkeita on tarjolla ravintola Hookissa sekä Keskon myymälöissä.

Lue myös: Chicago Bullsin yllättävä ilmoitus – ”Lauri Markkanen ei palaa kentälle enää loppukaudella”

Kommentoi Facebookissa