Lauri Markkasella vaatimaton ilta – Chicago Bulls suli

Lauri Markkanen pussittaa koreja NBA:ssa Chicago Bullsin paidassa.

Lauri Markkanen pussittaa koreja NBA:ssa Chicago Bullsin paidassa. (Kuva AOP)

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls hyytyi pahasti ottelussa San Antonio Spursia vastaan. Bulls jatkaa kuitenkin pudotuspeliviivan yläpuolella.

KORIPALLO Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls suli pahasti kotiparketillaan NBA:ssa keskiviikkona. Chicago taipui San Antonio Spursille 99-106, vaikka oli johtanut ottelua parhaimmillaan 23 pisteellä.

Chicago johti tauolla 58-40 ja vielä kolmannen neljänneksen jälkeen 80-67. San Antonio vei kuitenkin viimeisen 12 minuuttisen nimiinsä 39-19 ja jätti Bullsin ihmettelemään mitä tapahtui. Spurs laittoi neljännellä neljänneksellä pystyyn 12-0 ja 17-0 -jaksot.

Viime viikolla tositoimiin useamman viikon sairasloman jälkeen palanneen Markkasen illan saldo jäi vaatimattomaksi. Hän heitti Chicagolle vain 10 pistettä.

Markkasella oli neljä kahden pisteen heiton yritystä, joista kaksi meni sisään. Kolmosyrityksiä hänellä oli kuusi, joista kaksi meni sisään.

Markkanen kirjautti tilastorivilleen myös seitsemän levypalloa, yhden syötön, yhden blokin ja yhden menetyksen. Hänen kaikista pelitilanneyrityksistään upposi 40 prosenttia.

Chicago (18 voittoa – 21 tappiota) majailee Itäisessä konferenssissa yhdeksäntenä. San Antonio (21-16) on lännen puolella seitsemäntenä.

Chicagolla oli ennen San Antonio -ottelua orastava voittoputki päällä, joka siis nyt katkesi. Joukkue on keskiviikon tappiostaan huolimatta yhä kiinni pudotuspelipaikassa.

Markkanen pelaa Chicago Bullsissa neljättä kauttaan. NBA:n pudotuspelejä hän ei ole urallaan vielä päässyt kokemaan.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Lauri Markkanen palasi viimein tositoimiin – ”Emme ansainneet voittoa”

Kommentoi Facebookissa