Liikenneonnettomuudessa osallisina henkilöauto ja moottoripyörä – motoristi menehtyi

Vihreä Volkswagen Golf -henkilöauto, jollaisesta poliisi pyytää vihjeitä

Vihreä Volkswagen Golf -henkilöauto, jollaisesta poliisi pyytää havaintoja. (Kuva Poliisi)

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ja silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan.

ONNETTOMUUS Salossa Lautelantiellä tapahtui sunnuntaina 6.6.2021 kello 18.00 jälkeen yhden ihmisen vaatinut liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa olivat osallisina henkilöauto ja moottoripyörä. Moottoripyörän kuljettaja menehtyi.

Tapahtumapaikalla selvinneiden tietojen perusteella moottoripyörä tuli Someron suunnasta ja henkilöauto oli mennyt Someroon suuntaan. Liikenneonnettomuuden osalliset eivät olleet paikkakuntalaisia. Menehtynyt moottoripyörän kuljettaja oli syntynyt 1980-luvulla ja henkilöauton kuljettaja 1990-luvulla.

Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta. Poliisi pyytää havaintoja tapahtuma-ajankohdalta vihreän Volkswagen Golfin liikkeistä, auto on korimalliltaan hatchback.

Havaintoja voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295 417 259, sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 4117 655.

Lue myös: Moottoripyöräonnettomuuden uhreista toinen menehtyi – nuoret miehet oli kuljetettu kriittisessä tilassa sairaalaan

Kommentoi Facebookissa