Lukas Hradecky nöyryytyksestä – ”Ei ollut hyväksyttävä suoritus”

Lukas Hradecky toimii Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahtina.

Huuhkajien Lukas Hradecky toimii myös Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahtina. (Kuva AOP)

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen koki tiistaina karmean tappion. Wolfsburg oli parempi 4-1.

JALKAPALLO Suomen jalkapallomaajoukkueen ykkösmaalivahdin Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen koki karmean nöyryytyksen Bundesliigassa tiistaina. Vfl Wolfsburg teilasi Leverkusenin tylysti maalein 4-1.

Hradecky oli tuttuun tapaan Leverkusenin maalilla. Wolfsburgin maaleista vain yhden voi sanoa menneen hänen piikkiinsä, mutta ilta oli hänelle joka tapauksessa sysimusta.

– Tämä ei ollut hyväksyttävä suoritus. Wolfsburg oli meitä halukkaampi. Nyt pitää varmistaa, että kyseessä oli vain yksi harha-askel, Hradecky ilmoitti Twitter-tilillä.

Mestareiden liigan paikkaa janoava Leverkusen on nyt Bundesliigassa viidentenä tasapisteissä Borussia Mönchengladbachin kanssa. Tiistaina Mönchengladbach pelasi maalittoman tasapelin Werder Bremenin kanssa.

Suomen maajoukkuepelit jättänyt Niklas Moisander oli Bremenin avauksessa. Hän pelasi puolutuksessa täydet minuutit. Tasapeli oli toiseksi viimeisenä olevalle Bremenille tärkeä joukkueen taistellessa sarjapaikastaan.

Leverkusen taistelee aivan erilaisista asioista. Bundesliigan kolme parasta lunastaa suoraan paikan Mestareiden liigaan. Neljänneksi sijoittunut saa paikan kolmannelta karsintakierrokselta.

Bundesliigan mestaruus ratkesi käytännössä tiistaina, kun Bayern München kaatoi Borussia Dortmundin 1-0. Sarjan kärjessä oleva Bayern johtaa toisena olevaa Dortmundia seitsemällä pisteellä. Dortmundin pitäisi kuroa ero kuudessa ottelussa, mikä lienee liian kova savotta.

Teksti Otto Palojärvi

Lue myös: Jari Litmasesta tuli jalkapallon Jari Kurri – suomalaisten asennevamma selätettiin

Kommentoi Facebookissa