Lukas Hradeckyn voitoton putki jatkui – Teemu Pukki jatkoon

Lukas Hradecky toimii Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahtina.

Huuhkajien Lukas Hradecky toimii myös Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahtina. (Kuva AOP)

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen pelasi kolmannen perättäisen voitottoman ottelunsa. Teemu Pukin Norwich ja Marcus Forssin Brentford etenivät FA Cupissa jatkoon.

JALKAPALLO Suomen jalkapallomaajoukkueen maalivahdin Lukas Hradeckyn edustaman Bayer Leverkusenin tuska sai lauantaina jatkoa Bundesliigassa, kun joukkue jäi 1-1-tasapeliin Werder Bremenin kanssa. Leverkusen oli hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, joten voitottomien otteluiden sarja venyi jo kolmen ottelun mittaiseksi.

Leverkusen hallitsi ottelua varsin selvästi, mutta voittoa se ei onnistunut nappaamaan. Lukas Hradecky ei joutunut ottelussa torjumaan kertaakaan ja Bremenin ottelun ainoa maalia kohti suuntautunut laukaus meni maaliin.

Bremenin suomalaispuolustaja, Huuhkajien ex-kapteeni Niklas Moisander seurasi koko ottelun vaihtopenkiltä. Moisander on kärsinyt viime aikoina vammoista.

Leverkusen oli vielä joulukuussa Bundesliigan kärjessä. Joukkue koki vasta silloin kauden ensimmäisen tappionsa.

Nyt Leverkusen on sarjataulukossa kolmantena. Matkaa kärjessä olevaan Bayern Müncheniin Leverkusenilla on neljä ja toisena olevaan RB Leipzigiin kaksi pistettä.

Juttuvinkki: Diego Maradona on kuollut – jalkapalloa suurempi traaginen hahmo

Norwich City eteni lauantaina jatkoon Englannin FA Cupissa kaadettuaan Coventryn 2-0. Norwich ratkaisi ottelun hyvin nopeasti jo ottelun alussa karkaamalla 2-0-johtoon.

Norwichin suomalaistähti Teemu Pukki aloitti ottelun vaihdossa. Hän pääsi vaihdosta kentälle 72. minuutilla ja osui ottelussa tolppaan. Maalin makuun Pukki ei tällä kerralla päässyt.

Suomen maajoukkuehyökkääjä Marcus Forss oli Brentfordin avauksessa joukkueen voittaessa FA Cupin ottelussa Middlesbroughin 2-1. Forss ei tehnyt maalia, mutta pelasi täydet minuutit.

Teksti Otto Palojärvi ja Ville Hirvonen

Lue myös: Huuhkaja-tähtien vuosi käynnistyi kaksijakoisesti

Kommentoi Facebookissa