Makwan Amirkhani nousee jälleen UFC-kehään – ”Kipinä on taas löytynyt”

Makwan Amirkhanin UFC-ottelu on katsottavissa Suomessa Viaplay-palvelusta.

Makwan Amirkhanin UFC-ottelu on katsottavissa Suomessa Viaplay-palvelusta. (Kuva Viaplay)

Tukholmassa 1. kesäkuuta järjestettävässä UFC-illassa Amirkhani saa vastaansa Chris Fishgoldin.

VAPAAOTTELU Vapaaottelija Makwan Amirkhanin seuraava ottelu on varmistunut. Amirkhani tullaan näkemään 1. kesäkuuta Tukholmassa järjestettävässä UFC-illassa, missä Amirkhani saa vastaansa brittiottelija Chris Fishgoldin.

Edellisen UFC-ottelunsa höyhensarjassa kilpaileva 30-vuotias Amirkhani voitti viime vuoden toukokuussa hajaäänin yhdysvaltalaista Jason Knightia vastaan. Nyt vastaan asettuvalla 26-vuotiaalla britillä on takanaan kaksi UFC-ottelua, yksi voitto ja yksi häviö.

Molemmat ottelijat omaavat erittäin vahvan painitaustan. Amirkhanin ottelua on odotettu pitkään ja mies vakuuttaakin olevansa enemmän kuin valmis.

– Kipinä on taas löytynyt. Olen tehnyt enemmän töitä nyrkkeilyn eteen kun koskaan ja olen innoissani, kun voin palata kehään uusien aseiden kanssa. Moni tulee yllättymään! Amirkhani lupailee.

Harjoitukset jatkuvat ensin Dubaissa ja sitten Dublinissa, samoissa maisemissa missä Amirkhani on valmistautunut myös aikaisempiin otteluihinsa.

– Mikäli aika riittää, niin tarkoitus on mennä myös Miamiin harjoittelemaan Conor McGregorin kanssa, Amirkhani kertoo.

Amirkhani solmi tammikuussa 2017 uuden neljän ottelun sopimuksen UFC:n kanssa, joista takana on kaksi. Saldona otteluista on yksi hajaäänitappio Arnold Allenille 2–1 Lontoossa ja yksi voitto Liverpoolissa Jason Knightista äänin 2–1. Tukholman UFC-illan pääotteluna nähdään ruotsalaistähti Alexander The Mauler Gustafsson, joka kohtaa kotiyleisön edessä amerikkalaisen Anthony Smithin.

Lue myös: Pahan virheen tehneet roistot saivat tuomion – murtautuivat vapaaottelutähti Makwanin ystävän taloon!

Kommentoi Facebookissa