Maradonan serkku suunnitteli, Raipe ja Eppu myyvät – Mama Obaman kotikylä saa tukea

Greenpeace asensi aikoinaan Mama Obaman kotikylään aurinkoenergialla toimivat valot. Barack Obama komeilee valokuvassa seinällä Mama Obaman kanssa.

Greenpeace asensi aikoinaan Mama Obaman kotikylään aurinkoenergialla toimivat valot. Barack Obama komeilee valokuvassa seinällä Mama Obaman kanssa. (Kuva AOP)

Raipe Helminen ja Eppu Salminen ruokkivat aliravittuja nuoria Keniassa hampurilaisen avulla.

AVUSTUSTOIMINTA Tuttuja nimiä nuo Obama ja Maradona. Nimet ovat olleet esillä erinäisissä yhteyksissä ennenkin. Mama Sarah Obama on USA:n entisen presidentin Barack Obaman isoisän kolmas vaimo. Barack Obama kutsuu Mamaa isoäidikseen, vaikka he eivät tarkkaan ottaen verisukulaisia olekaan.

Remigio Maradona on jalkapallolegenda Diego Maradonan serkku, saman näköinenkin. Serkusten yhteydet ovat läheiset.  Remigio hoiti Diegon poikaa, kun Diego pelasi Napolissa ja elämä oli enemmän tai vähemmän poissa raiteiltaan.

Remigio Maradona johtaa YK:n alaista IIMSAM-hyväntekeväisyysjärjestöä, ja Mama Sarah Obama on järjestön hyväntahdon lähettiläs. Tamperelaisen siipiravintola Hookin omistajaportaaseen kuuluva tv-tuottaja Juha Vuorio kuuluu myös IIMSAMin hyväntahdon lähettiläisiin.

Hook on tuttu muun muassa siitä, että Raipe Helminen ja Eppu Salminen kuuluvat sen omistajiin. Nyt Hookissa on ideoitu projekti, jolla avustetaan aliravittuja nuoria Mama Sarah Obaman kotikylässä Keniassa.

Remigio Maradona on suunnitellut argentiinalaistyyppisen hampurilaisen. Sen hinta on 19,90 euroa, ja yksi euro jokaisesta myydystä hampurilaisesta päätyy Mama Obaman kotikylään. Hookissa on myös keräyslippaita, joihin voi lahjoittaa kolikkonsa tai setelinsä samaan tarkoitukseen.

Maradona-hampurilainen tulee tarjolle Tampereen, Helsingin ja pian myös Turussa avattavassa Hook-ravintolassa.

Kommentoi Facebookissa